Annonce
Albaniserien

Morud IF deler point med Allesø GF

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Morud IF hentede et enkelt point i torsdagens kamp mod Allesø GF.

Fynsserien, mænd, Morud IF-Allesø GF 1-1 (1-1).

Morud IF spillede på hjemmebane 1-1 mod Allesø GF og hentede dermed et enkelt point i torsdagens kamp. Det uafgjorte resultat var det tredje i træk og det tredje i sæsonen for Morud IF i Fynsserien, mænd.

Morud IFs mål blev scoret af Mads Boesen (21).

Efter hjemmekampen ligger Morud IF nummer ni med seks point og en samlet målscore på 6-9 efter fem spillede kampe ud af 28. Allesø GF ligger nummer ti med fem point og en samlet målscore på 7-11.

Morud IFs træner har følgende kommentar: - Nu har vi spillet fire kampe uden at tabe, og det er jo egentlig ok. Men sådan et enkelt point tæller jo ikke meget i tabellen, så nu skal vi snart til at vinde, hvis vi skal opad i tabellen. Vi havde mulighederne i dag, men det havde Allesø også, så på den baggrund er 1-1 vel meget passende, sagde hjemmeholdets træner Allan Pendegast.

Fra Allesø GFs træner lyder det: - Fin vurdering. Jeg er helt enig. Det var en åben og god kamp. Vi kunne have ført med et par stykker efter en halv snes minutter. Vi udnyttede ikke chancerne, og så kom Morud tilbage og foran 1-0. Tja, på den måde spænding til det sidste, sagde Allesøs træner Per Hauge.

Morud IFs næste kamp spilles onsdag den 11. september kl. 18:00 på udebane mod Tarup-Paarup IF, der ligger nummer 13 i rækken med tre point. Allesø GF skal også på banen onsdag den 11. september kl. 18:00. Det sker på hjemmebane mod topholdet Dalum IF, der ligger nummer et i rækken med ti point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Byggeri til 400 mio. kroner: Odenses borgmester glæder sig over ny kæmpemæssig investering i Odense

Leder For abonnenter

Byfester og markeder slipper for dyrt papirnusseri: En prisværdig skrotning

Man kan undre sig over, at et ministerium udsteder nye regler, hvor de negative virkninger er langt større end den mulige gevinst. Og at man fra politisk hold ikke kvæler den slags administrativt makværk, inden det forlader ministerkontoret. Men ud fra mottoet "bedre sent end aldrig" kan man også rose en minister, der ikke er bange for at smide en forfejlet regel i papirkurven. Ekstra prisværdigt er det, hvis skrotningen bremser overflødigt bureaukrati, som samfundet har rigeligt af. Lad os vælge den positive tilgang: Skulderklap til boligminister Kaare Dybvad Bek, som dropper en tåbelig ændring i et bygningsreglement. Ændringen ville gøre arbejdet surt for masser af frivillige, som bruger deres fritid på at gøre livet sjovere for tusinder af danskere. Hvis en række fynske folketingsmedlemmer nåede at presse ministeren, sådan som de ifølge Kertemindes borgmester Kasper Olesen lovede at gøre, må de gerne tage en del af æren. Den nu droppede ændring drejer sig om de byfester og markeder, som holdes overalt i landet. Nogle er velkendte og traditionsrige, andre dukker op og lukker igen. Fælles for dem alle er, at de er populære og at de primært arrangeres og drives af frivillig arbejdskraft. Ofte får arrangørerne hjælp af lokale idrætsforeninger, som honoreres med et beløb til den altid trængende klubkasse. Bortset fra fuldemandstvister og lidt trafikkaos har der aldrig været problemer med disse folkelige arrangementer. Så hvad der fik Transport- og Boligministeriet til at lancere stramninger, der skulle træde i kraft 1. januar, er svært at fatte. Men i hvert fald: Det var nu ikke længere nok, at kommunen enten gratis eller mod et beskedent gebyr lavede en pladsfordelingsplan. Nu skulle en plantegning laves af en ekstern certificeret brandrådgiver til mellem 1200 og 1500 kroner i timen. For et lille marked ville den samlede pris blive over 10.000 kroner. Dertil kom mere papirbøvl. Ifølge formand for Sammenslutningen By- og Markedsfester, Otto Skak, ville denne ekstraudgift og dette ekstraarbejde få mange foreninger til at lukke ned - til ærgrelse for mange og til gavn for ingen. Nu kan - med Dybvad Beks ord - frivillige bruge kræfterne på at være frivillige. En selvfølge, kan man tilføje.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Annonce