Annonce
Albaniserien

Morud IF deler point med Allesø GF

Arkivfoto: Kim Rune
Morud IF hentede et enkelt point i torsdagens kamp mod Allesø GF.

Fynsserien, mænd, Morud IF-Allesø GF 1-1 (1-1).

Morud IF spillede på hjemmebane 1-1 mod Allesø GF og hentede dermed et enkelt point i torsdagens kamp. Det uafgjorte resultat var det tredje i træk og det tredje i sæsonen for Morud IF i Fynsserien, mænd. Morud IFs mål blev scoret af Mads Boesen (21).

Efter hjemmekampen ligger Morud IF nummer ni med seks point og en samlet målscore på 6-9 efter fem spillede kampe ud af 28. Allesø GF ligger nummer ti med fem point og en samlet målscore på 7-11.

Morud IFs træner har følgende kommentar: - Nu har vi spillet fire kampe uden at tabe, og det er jo egentlig ok. Men sådan et enkelt point tæller jo ikke meget i tabellen, så nu skal vi snart til at vinde, hvis vi skal opad i tabellen. Vi havde mulighederne i dag, men det havde Allesø også, så på den baggrund er 1-1 vel meget passende, sagde hjemmeholdets træner Allan Pendegast.

Fra Allesø GFs træner lyder det: - Fin vurdering. Jeg er helt enig. Det var en åben og god kamp. Vi kunne have ført med et par stykker efter en halv snes minutter. Vi udnyttede ikke chancerne, og så kom Morud tilbage og foran 1-0. Tja, på den måde spænding til det sidste, sagde Allesøs træner Per Hauge.

Morud IFs næste kamp spilles onsdag den 11. september kl. 18:00 på udebane mod Tarup-Paarup IF, der ligger nummer 13 i rækken med tre point. Allesø GF skal også på banen onsdag den 11. september kl. 18:00. Det sker på hjemmebane mod topholdet Dalum IF, der ligger nummer et i rækken med ti point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Lange dyretransporter til udlandet: Det er en svinsk behandling

Grise, køer, får og andre slagtedyr skal behandles ordentligt, mens de er i live - også selv om de på vej til slagteriet. Derfor er det på sin plads, at to fynske vognmandsfirmaer er blevet hevet i retten sammen med en række andre speditører og svinehandlere, fordi de ifølge anklageskriftet ikke har behandlet dyrene efter reglerne. Vognmændene har, som man kunne læse i avisen i sidste uge, overtrådt loven utallige gange. I alt rummer anklageskriftet mere end 1000 punkter, herunder mange hundrede overtrædelser af reglerne om, hvor lang tid dyr må transporteres på ladet af en lastvogn. I andre tilfælde er dyrene blevet stuvet alt for tæt sammen på lastvognene og har dermed ikke fået den mængde plads, som de skal ifølge loven. I atter andre tilfælde har vognmændene ikke afleveret de lovpligtige logbøger over transporterne, hvilket gør, at myndighederne ikke kan få indblik i, om de pågældende chauffører overhovedet har overholdt loven. Det er skamfuldt for vognmandsbranchen, at der er så mange brådne kar blandt medlemmerne. Og det er dobbelt skamfuldt, at disse medlemmer står bag så umådeligt mange overtrædelser af lovgivningen, som tilfældet er. Det er helt afgørende, at kontrollen med vognmændene bliver strammet. Det er et faktum, at antallet af dyretransporter har været kraftigt voksende i de seneste år; alene sidste år blev tæt på 15 millioner svin stuvet sammen på lastvogne og kørt ud af landet - så langt væk som til Italien og Bulgarien. Derfor er det nødvendigt at få langt bedre styr på transporterne, så myndighederne kan sikre sig, at dyrene ikke lider unødigt, mens de står på ladet af en lastvogn på vej gennem Europa. Det er, undskyld udtrykket, svinsk at udsætte dyr for den behandling, som en snes fynske og danske vognmænd har udsat dem for. Derfor er det godt, at vognmændene kommer for retten, så der kan blive statueret et eksempel. For dyrenes skyld. Og for vores egen morals skyld.

Fyn

Parti går i folketingssalen for at få bygget ny jernbane to år tidligere

Annonce