Annonce
GOG

Morten Olsen til GOG: Det var klubben for mig når jeg skulle hjem

Playmaker Morten Olsen - her i landsholdsdragten - er klar for GOG fra næste sæson. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Landsholdsplaymaker Morten Olsen har skrevet en treårig kontrakt med GOG. - Vores største signing i 10 år, siger direktør Kasper Jørgensen.
Annonce

Håndbold: Overblik, taktisk mester og et godt skud.

Det er blandt de ting, som karakteriserer playmakeren og landsholdsspilleren Morten Olsen, der er både olympisk mester og verdensmester.

Sport Fyn har flere gange erfaret og skrevet, at 35-årige Olsen lander i GOG, når hans kontrakt med bundesligaklubben TSV Hannover-Burgdorf udløber i sommeren 2020.

Og nu bliver det officielt: Det er netop landsholdsprofilen på playmakerpladsen, som GOG lige nu præsenterer som ny spiller i klubben på Sydfyn på en treårig kontrakt.

Onsdag udsendte GOG invitation til fredagens pressemøde "i anledning af, at klubben kan præsentere et stort navn til truppen fra næste sæson. Det er med stor glæde, at vi nu kan hente en landsholdsprofil til GOG".

Morten Olsen har af to omgange været i Hannover og i udenlandsk sammenhæng også i Saint-Raphael i Frankrig og Al Rayan i Qatar. Han når dermed op på de 10 år, der betyder, at han kan vende tilbage til Danmark på den såkaldte forskerordning, hvor han vil være berettiget til en lavere skatteprocent end andre danskere med samme indtægt - en situation, der gør det lettere for danske klubber at matche udenlandske tilbud.

Med tilgangen vil GOG fra næste sæson få en leder på og uden for banen, der giver associationer til Henrik Møllgaards rolle i Aalborg Håndbold.

Morten Olsen startede sin seniorkarriere i GOG, som han kom til fra Roskilde som 17-årig. Han siger til Sport Fyn:

- Jeg er rigtig glad for at komme tilbage til GOG. Når jeg skulle tilbage til Danmark, var der ikke rigtig andre klubber end GOG for mig.

Cheftræner Nicolej Krickau lægger ikke skjul på, at han vil bruge Morten Olsen markant - også uden for banen. Krickau siger således:

- Med Mortens erfaring bliver han en del af den teammæssige ledelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Nu får Vollsmose sin egen læge

Fyn

Uheld i nødspor på Fynske Motorvej

Fyn

Corona gør stadig ondt på de fynske hoteller: Men ét sted går det over al forventning

Middelfart

Kvinde fik nok af naboens afbrænding af affald: - Det stinker ganske forfærdeligt

Assens

87-årig påkørt af en bakkende varebil: - Stod i den blinde vinkel

Annonce