Annonce
Odense

Morgensdagens stjerne-dj's spiller hele natten

Diskotek i Overgade indtages lørdag af Apropos Live

Odense: Navnene Emil Lange, Joakim Skovbjerg, Unkwon og Shaq får måske ikke en klokke til at ringe hos dig, men de er alle unge dj's, der spås en stor fremtid.

I morgen spiller de sammen med DJ ER DU DUM ELLER HVAD og en fortsat hemmelig gæstestjerne på diskoteket The Gym i Overgade.

Konceptet hedder Apropos Live, og det er sidste stop på holdets danmarksturne. Ifølge Martin Skovbjerg - som er identisk med DJ ER DU DUM ELLER HVAD og har udviklet konceptet - er der god grund til at kigge forbi.

Apropos Live har nemlig medført gedigne fester i København, Vejle, Esbjerg, Herning, Roskilde og Aarhus, de tidligere stop på turnéen.

- Klubberne, vi har besøgt, har været glade, drengene (fra turnéen, red.) er glade, og jeg er simpelthen så glad. Det giver fester, folk husker, siger han.

Musikken starter omkring klokken 22 og fortsætter hele natten. Hvem gæstestjernen er, vil Martin Skovbjerg ikke afsløre, men af tidligere gæstestjerner kan nævnes Klumben, Jooks og Orgi-E - alle rappere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

Kæmpe solcellepark til 78 millioner bliver taget i brug om få dage: - Vi forventer, at varmeprisen falder med ti procent

Odense For abonnenter

Danni vil kæmpe for, at populær misbrugsbehandling kan overleve: - Jeg skal ikke tilbage til det kommunale tilbud

Annonce