Annonce
Nyborg

Lene mistede sin 29-årige datter: - Når man tænker på Simone, har man et smil på læben

Den velvoksne drikkedunk har Simone Mørch selv investeret i sammen med boksehandskerne og en taske. Foto: Kasper Riggelsen
Lene W. Deleuran forklarer her, hvorfor den nærmeste familie har ønsket, at Fyens Stiftstidende trykker artiklen om Simone Mørch, der afgik ved døden i en alder af 29 år.

Artiklen om 29-årige Simone Mørch, der i cirka et halvt år var en del af bokseholdet "Fighterne" i Nyborg, har været længe undervejs. Og under normale omstændigheder ville den ikke være blevet trykt af hensyn til den nærmeste familie, der er ramt af dyb sorg oven på hendes alt for tidlige død.

Simones mor, far og storesøster har imidlertid selv ønsket, at artiklen blev skrevet og delt som et minde om den levende og farverige person, hun var.

- Når vi man tænker på Simone, har man et smil på læben. Vi vil gerne bibeholde hende, som det skønne væsen hun var, bare lidt endnu. Derfor er vi interesseret i at trække alt det frem, der er Simone. Folk skal vide, hvordan hun var i levende live, fortæller den afdødes mor, Lene W. Deleuran, der har fået alle artikler om sin datter til gennemsyn, inden de blev trykt.

Lene W. Deleuran overværede selv boksetræningen i Nyborg et par gange, og her stod det klart for hende, hvor meget "Figtherne" betød for datteren.

- Igennem hele Simones liv har det været svært at finde en sport, hun kunne dyrke. For der er ikke så meget at vælge imellem, når man har et handicap. På et tidspunkt startede hun til gymnastik på Thurø, men hun kunne ikke gå sammen med sine jævnaldrende på grund af sine fysiske handicaps. I stedet blev hun hjælpetræner for de små. Det var hun vældig stolt af, fortæller Lene W. Deleuran, der siden tog initiativ til at starte et særligt idrætshold for handicappede i Svendborg.

- Men da min datter flyttede hjemmefra, blev hun forelsket i boksningen. Og jeg forstår det godt, for instruktørerne er virkelig i øjenhøjde med de unge mennesker, og så kunne min datter godt lide, at klubben aldrig holder lukket. Heller ikke i ferien, siger hun.

Du kan læse artiklen om Simone Mørch her.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce