Annonce
Odense

Mor og datter beskudt med bomberør i Rosengårdcenteret

Fyns Politi har fået overvågningsbilleder fra Rosengårdcenteret af mændene. Arkivfoto: Michael Bager.
Tirsdag aften skød tre unge mænd med bomberør efter en mor og hendes datter i Rosengårdcenteret. Både mor og datter er uskadt og er blevet afhørt i sagen.
Annonce

Odense: Tirsdag aften blev en mor og hendes datter beskudt med bomberør i Rosengårdcenteret.

Bag handlingen stod tre unge mænd, der omkring klokken 20 kom ind i centeret og efterfølgende skød med bomberør efter moren og datteren. Det vides endnu ikke hvorfor, eller hvem mændene er, da de løb fra stedet umiddelbart efter.

Vagtchef hos Fyns Politi, Henrik Strauss, fortæller, at der tirsdag aften er sat en del ressourcer ind i sagen. Det er både med patruljer og efterforskning. Blandt andet har politiet fået overvågningsbilleder fra centeret af mændene.

- Når en mor og hendes datter bliver beskudt klokken 20 en aften op til jul, så sætter vi alt ind, siger han og understreger, at Fyns Politi takserer handlingen som en alvorlig overtrædelse af straffeloven.

Selvom Rosengårdcenteret som storcenter er lukket, er det stadig muligt at færdes derinde for at handle ind i de åbne dagligvarebutikker og hente mad fra restauranterne. Og det skal man sikkert kunne gøre.

- Vi vil selvfølgelig ikke tolerere, at man ikke kan gå på gaden hverken inde eller ude, siger Henrik Strauss.

Både moren og datteren er uskadte og er blevet afhørt i sagen. Vagtchefen har ikke indtryk af, at de kendte mændene, der skød efter dem.

Annonce
Odense

Her er de nyeste corona- og vaccinetal

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Coronasmitten stiger stadig i Vollsmose: Politikere afviser at lukke bydelen helt ned

Annonce