Annonce
Sport

Moore Jimmy: Amerikaner også i spidsen for Svendborg Rabbits de kommende fire sæsoner

Jimmy Moore vil fortsat være at finde på Sydfyn de næste fire år. Foto: Katrine Becher Damkjær
Den amerikanske head coach Jimmy Moore har ovenpå elimineringen i semifinaleserien fået forlænget sin kontrakt, så den løber helt frem til 2025. Det sker efter blot én sæson i Svendborg Rabbits.

BASKETBALL: Torsdag aften blev Bakken Bears endestationen for Svendborg Rabbits i semifinaleserien. Aarhusianerne vandt 102-85 og gik videre til finalen samlet 3-0 i kampe. Alligevel er der god grund til at smile som Rabbits-fan i dag.

Klubben oplyser nemlig, at den har indgået en aftale om kontraktforlængelse med træner Jimmy Moore, så han fortsat er at finde i Svendborg de kommende fire sæsoner.

Efter kun én sæson, hvor det lykkedes klubben at komme i semifinalen for første gang siden 2017, er det sydfynske basketballhold klar til at belønne amerikaneren med en længere kontrakt.

Annonce

- I Svendborg Rabbits vil vi gerne være en fast medaljekandidat i de kommende mange år og forhåbentligt vinde det helt store trofæ, nemlig mesterskabet på sigt, siger Rabbits-direktør Troels Mortensen i en pressemeddelelse.

- For at opfylde den ambitiøse målsætning kræver det masser af hårdt arbejde og selvfølgelig tid, da flere andre hold i ligaen også vil spille om medaljer, ligesom os selv.

- Vi er overbevist om at Jimmy, som sidste sæson blev kåret til årets træner i ligaen, er den helt rigtige mand for klubben.

- Derfor er vi nu rigtigt glade for at kunne fortælle vores kære sponsorer og fans, at vi har sikret kontinuitet på cheftrænerpladsen og at kontrakten er forlænget til glæde for begge parter, siger direktøren.

Hovedperson lykkelig over forlængelse

Jimmy Moore selv ser frem til mere tid på Sydfyn.

- Jeg, sammen med Svendborg Rabbits, er ovenud lykkelig over at annoncere en kontraktforlængelse, som fortsætter vores samarbejde de kommende år, siger Jimmy Moore i pressemeddelelsen.

- Vores korte tid sammen har været både behagelig og succesfuld. Jeg er begyndt at holde af vores hårdtarbejdende spillere, venskabet til alle de ansatte i hallen og de frivillige.

- Svendborg forbløffer mig stadig hver dag med dens levende energi og naturlige skønhed, siger amerikaneren.

Træneren kom sidste sommer til Svendborg efter to år som head coach for ligarivalen Randers Cimbria.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce