Annonce
OB

Opondo på vippen til at klare cuttet

Annonce

Aron Elís Thrandarson blev hjemme fra Lyngby forleden på grund af en skade efter at have været stærkt spillende mod Sønderjyske. Islændingen deltog heller ikke i søndagens afsluttende træning, og det gjorde Moses Opondo heller ikke. Opondo udgik med en skade i pausen af kampen i Lyngby.

---

Derfor er begge meget tvivlsomme, selv om træner Jakob Michelsen oplyste, at flere andre trænede hjemme i Odense og ikke var taget med til Nyborg. Max Fenger fik lov at slippe for det sidste lille spil mellem to mål.

---

Kasper Larsen, Alexander Juel Andersen, Mart Lieder, Jacob Barrett Laursen og Jeppe Tverskov var heller ikke med i Nyborg. Hvor det er mere tvivlsomt med Moses Opondos start-muligheder, må det formodes, at Jeppe Tverskov bare sparer sig.

---

Tilbage på træningsbanen var Janus Drachmann, Issam Jebali og Oliver Lund. Det kunne være en mulighed at spille med Jebali fra starter enten fremme eller på kanten i stedet for Opondo. Sander Svendsen kunne også trækkes ned på en kant. Eller Troels Kløve kunne sættes ud i siden og Janus Drachmann ind centralt.

---

Lyngbys tankforward Emil Nielsen må formodes at være skadet efter kampen mod fynboerne forleden, hvor han kom forkert ind i en tackling med Jeppe Tverskov.

----

Ud over Emil Nielsen er Frederik Gytkjær også på skadeslisten sammen med eks-OB'eren Lasse Nielsen. Dermed mangler cheftræner Christian Nielsen nogle offensive esser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce