Annonce
Odense

Modstandere forlader forhandlinger: Nu trækker alt op til et salg af Fjernvarme Fyn

Partierne forlader forhandlingerne.
Modstanderne af et salg af Fjernvarme Fyn har forladt forhandlingerne på rådhuset i Odense. Alt trækker nu op til et salg af fjernvarmen med en snævert flertal.
Annonce

Først gik Dansk Folkeparti, fordi de endnu ikke har spurgt deres medlemmer, hvordan de stiller sig til et salg af Fjernvarme Fyn. Og nu har både Enhedslisten, Konservative og Venstre forladt forhandlingerne med de øvrige byrådspartier på rådhuset.

- Det var skinforhandlinger. Borgmesteren havde på forhånd bestemt sig for at sælge Fjernvarme Fyn, og det stod mejslet i granit. Han ville ikke lytte til vores forslag, og der var ingen flig af åbning, lød det fra både EL, K og V.

Ingen af de tre partier vil være med til at sælge Fjernvarme Fyn, for at finansiere renoveringer af skoler, institutioner og plejecentre i Odense over en 10-årig periode. Og ifølge de tre partier er et salg nu en del af det som Radikale, SF og Socialdemokratiet forhandler videre om.

Både Radikale og SF havde på forhånd meldt ud, at de siger ja til et salg. Socialdemokratiet ønskede ikke at sige ja eller nej, før dagens forhandlinger blev indledt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Annonce