Annonce
Middelfart

Modne engelske stjerner spiller op på Hindsgavl Slot

Peter Howarth fra The Hollies, Mick Wilson fra 10cc og Pete Lincoln fra The Sweet har dannet bandet FRONTM3N. Bandet spiller på Hindsgavl Slot til februar. Pr-foto
Forsangerne i The Hollies, 10cc og The Sweet giver akustisk koncert den 28. februar næste år.

Middelfart: Event Middelfart er igen på banen med ny musik. Denne gang er det lykkedes MG&BK's koncert-arrangører at få tre kendte englængere til byen - nemlig Peter Howarth fra The Hollies, Mick Wilson fra 10cc og Pete Lincoln fra The Sweet, der giver koncert på Hindsgavl Slot den 28. februar næste år. Trioen kommer til byen på deres "All For One Tour".

Det bliver en akustisk intimkoncert med tre guitarer og tre store, britiske stemmer, som tilsammen udgør FRONTM3N.

De tre har været venner lige siden, de begyndte at spille sammen i Sir Cliff Richards band i starten af 90’erne, oplyser Event Middelfart i en pressemeddelelse.

Efterfølgende er de begyndt at tage på turné, hvor de er sammen om at spille hinandens største sange. På Hindsgavl Slot kan publikum se frem til hits som The Hollies’ "The Air That I Breathe" og "He Ain’t Heavy, He’s My Brother" The Sweet’s "Love Is Like Oxygen" og "Ballroom Blitz" 10cc’s "I’m Not In Love" og "Dreadlock Holiday" samt Cliff Richard klassikere som "Carrie" og "Move It".

Ovenikøbet spiller de tre herrer også originalt materiale fra deres fælles album "All For One", som udkom i 2018.

- Det bliver en koncert fyldt med hjertevarme, humor, historier og, selvfølgelig, musik, når FRONTM3N kommer til Middelfart, lover Bent Frandsen fra Event Middelfart.

Billetterne koster 195 kroner plus gebyr og kan allerede nu købes på billet.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

23-årig havde været til fest: Politiet mangler oplysninger om dræbt ung mand på motorvejen

Leder For abonnenter

Bevar sjælen i byerne

Hver gang man fjerner et hus, fjerner man noget af sjælen, sagde socialdemokraten Anders W. Berthelsen til avisen tidligere på ugen, mens han travede rundt i Hunderup-kvarteret i Odense sammen med en journalist for at kigge på en række af de matrikler, hvor gamle villaer er blevet revet ned til fordel for nybyggeri. Berthelsen har ret: Der forsvinder noget af et kvarters sjæl, når man river en epoke-typisk bygning ned i et kvarter for at erstatte den med et nymodens byggeri. Derfor er det klogt, at de fynske lokalpolitikere beslutter sig for at gennemføre bevarende lokalplaner for kvarterer og bydele, hvor man ønsker at bevare et særligt arkitektonisk udtryk. Det gælder både i Hunderup-kvarteret og i andre boligområder i Odense og på Fyn. Diskussionen om at bevare bygninger drejer sig nemlig ikke blot om nedrivning af gamle villaer i det fornemme Hunderup-kvarter. Det drejer sig også om Gerthasminde og om Møllers Villaby i Odense, og det drejer sig om dusinvis af bymiljøer i Faaborg, i Assens, i Svendborg, ja, i stort set alle de fynske byer. For i langt de fleste byer, landsbyer og bydele findes der karakteristiske bygninger eller kvarterer, som er værd at bevare. Bevares: Vores byer er ikke museer. Derfor er det ikke alle udhuse, cykelskure og parcelhuse, der partout skal bevares for eftertiden, for vores byer skal være levende og kunne udvikle sig i takt med tiden og behovet. En levende by betyder imidlertid ikke, at man som boligejer skal kunne rive bygninger ned efter forgodtbefindende. Tværtimod: I en levende by udviser man respekt for byen, for historien. For dens sjæl. De nedrivninger og nybygninger, som blev nævnt i avisen tidligere på ugen, var markante eksempler på, at det er nødvendigt at skærpe bevaringskravene i Hunderup-kvarteret. Derfor vil det være klogt at gennemføre en bevarende lokalplan i rigmandskvarteret, ligesom det vil være klogt at se på bevaringsindsatsen i andre områder i Odense og i de andre fynske byer. For vi skal have sjælen med. Også i vores byer.

Annonce