Annonce
Kultur

Modeuge-Mary: Inspiration med hjem til Frede

Kronprinsesse Mary bliver introduceret til det danske herremærke Soulland på modemessen Revolver Meatmarket i Øksnehallen.

Mary tog ikke bare inspiration med hjem til sig selv, men også til kronprins Frederik derhjemme under modeugen.

Det var stort set alle sanserne, kronprinsesse Mary skulle tage i brug, da hun fredag tog rundt på modeugens sidste dag.

På modemessen CIF i Forum blev både kronprinsessens syns-, føle- og sågar lugtesans nemlig forkælet med masser af både danske og internationale nyheder til herrerne indenfor dufte, tøj og sko.

Hendes Kongelige Højhed, der på dagen havde iført sig knælange ruskindsstøvler og en mønstret marineblå kjole med matchende frakke, kunne da også kun nikke glad, da hun blev spurgt, om hun fik modeidéer med hjem til kronprins Frederik:

- Ja, der har i hvert fald været inspiration til ham her, sagde Kronprinsesse Mary.

Men det var ikke bare gode ideer til manden, kronprinsessen fik ud af dagens program.

Inden besøget på Frederiksberg, havde hun nemlig lagt sin tur forbi talentrugekassen inden for tøjdesign, Designers Nest, som kronprinsesse Mary også er protektor for.

Og her blev hun ud over tv-vært Camilla Ottesens syvårige datter, der havde fået tjansen som blomsterpige, mødt af masser af eksperimenterende tøj til både mænd og kvinder samt en tur rundt på modemessen Revolver Meatmarket i Øksnehallen.

Var kronprinsessens øjne endnu ikke blevet forkælet nok, blev de det i hvert fald under hendes besøg hos smykkeshowroomet Jewellery Room. Efter den 42-årige kronprinsesse havde overværet direktør for Copenhagen Fashion Week Eva Kruses åbningstale, fik Mary nemlig en tur rundt blandt de mange funklende smykker.

Og med en snarlig 43-års fødselsdag lige om hjørnet, nemlig kronprinsessens fødselsdag den 5. februar, har det nok ikke været det værste sted at finde inspiration til ønskelisten.

I hvert fald var kronprinsessen begejstret for, hvad hun indtil videre havde oplevet under den danske modeuge:

- Der er meget inspiration at hente, sagde det kommende fødselsdagsbarn.

Og at kronprinsesse Mary bestemt har suget til sig under den danske modefest, slog hun en tyk streg under ved eftermiddagens sidste besøg, overrækkelsen af Womans Board Award 2015, der er en hæder til kvinder i erhvervslivet.

Her havde hun nemlig skiftet til én af modefolkets nye favoritdesigns - nemlig lange bukser med vidde.

Newspaq

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce