Annonce
Odense

Mistanke om coronasmitte aflyste forpremiere hos Odense Teater: Viste sig at være falsk alarm

Odense Teater sendte gæster hjem, da de havde mistanke om, at medarbejdere fra teatret havde corona. Efter en række tests viser det sig, at der var tale om falsk alarm. Foto: Odense Teater
Odense Teater sendte 26 gæster hjem til forpremieren på Den stille Klovn på grund af mistanke om corona. Premieren torsdag er også aflyst, men stykkes vises igen i morgen, da ingen medarbejdere er smittet med corona.

Odense: 26 teatergæster måtte gå skuffede hjem onsdag aften, da de skulle have været til forpremieren på Den stille Klovn på Odense Teater. Det var en mistanke om, at flere medarbejdere fra Odense Teater havde corona, som gjorde, at gæsterne blev sendt hjem.


Vi kan med helt med ro i sindet åbne i morgen. Vi gennemførte en række tests i dag, og jeg kan fortælle, at der ikke er corona på Odense Teater.

Allan Wissmann


Annonce

Medarbejdere fra teatret blev testet i dag, og det viser sig, at der var tale om en falsk alarm. Aftenens premiere er dog stadig aflyst, fortæller Allan Wissmann, der er økonomidirektør i Odense Teater.

- Når vi har den mindste mistanke om corona på teatret, tager vi det utrolig seriøst for vores kunders og medarbejders sikkerhed. Vi var nødt til at give vores gæster svar i god tid, og det går desværre ud over forestillingen i aften, fortæller han.

Teatret åbner op i morgen, hvor gæster får mulighed for at se det nye stykke, Den stille Klovn. Og det er med ro i sindet, at teatret igen lukker dørene op, siger Allan Wissmann.

-  Vi gennemførte en række tests i dag, og jeg kan fortælle, at der ikke er corona på Odense Teater. Vi er måske det mest corona-sikre sted på Fyn lige nu - eller i hvert fald det mest testede.

Allan Wissmann er lettet over, at teatret slipper for corona og mener ikke, at det var en overreaktion.

- Det mener vi ikke. Vi vil ikke udsætte publikum eller medarbejdere for potentiel smitte. Vi er lettede over resultatet, og heldigvis virker vores forholdsregler, fortæller han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Grundlovsforhør: 40-årig mand fra misbrugsmiljøet varetægtsfængslet efter knivstikkeri på åben gade

Assens

Carelink-direktør beklager, efter Karina stillede sig frem med kritik af teststed: - Jeg er dybt ked af det - vi skal ikke lyve

Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce