Annonce
Nyborg

Mistænkeligt dødsfald i Åparken i Nyborg: Kvinden skal obduceres for at finde dødsårsag

Lørdag aften var politiet tilstede i Åparken i Nyborg for at undersøge et mistænkeligt dødsfald. Foto: Local Eyes
Fyns Politi har anholdt en 52-årig mand.

Opdatering. Den 52-årige mand bliver fremstillet i grundlovsforhør i retten i Odense klokken 15.15. Hvad sigtelsen lyder på, ønsker Fyns Politi ikke at oplyse. Ligesom de ligeledes ikke ønsker at oplyse, hvad obduktionen har vist.

En 52-årig kvinde blev lørdag fundet død under mistænkelige omstændigheder i Åparken i Nyborg.

Den afdøde kvinde bliver søndag formiddag obduceret for at finde dødsårsagen. Det skriver Fyns Politi på Twitter.

Politiet var lørdag aften til stede i Åparken i Nyborg for at undersøge det mistænkelige dødsfald efter, der klokken 16.55 var slået alarm til 112. Lørdag aften lød meldingen fra politiet, at man endnu ikke vidste, om dødsfaldet skyldes strafbare forhold, eller om der er tale om naturlige årsager til dødsfaldet.

Fyns Politi anholdt dog lørdag klokken 17 en 52-årig mand i forbindelse med det mistænkelige dødsfald.

- Det har endnu ikke været muligt at afhøre den anholdte mand. Der er dog så mange uklare omstændigheder, at manden formentlig vil blive fremstillet i Grundlovsforhør senere i dag, skriver Fyns Politi på Twitter søndag morgen.

Manden blev anholdt for at sikre hans tilstedeværelse. Det fortæller efterforskningsleder, Finn Wegner.

- Vi har ikke taget beslutning til, om han skal fremstilles i grundlovsforhør endnu. Det er ud fra et forsigtighedsprincip, at vi har anholdt ham, siger han.

Efterforskningen er stadig i gang, men på gerningsstedet er undersøgelserne afsluttet, oplyser efterforskningslederen.

- Vi har travlt alle mand på den her sag. Omstændighederne er lidt mystiske, og vi kan ikke helt gennemskue, hvad der er sket. Det forsøger vi at klarlægge nu, siger Finn Wegner og ønsker ikke at oplyse yderligere.

Fyns Politi skriver desuden, at der af hensyn til efterforskningen ikke er yderligere at oplyse i sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Kerteminde For abonnenter

Nyt forslag: Hvis du flytter til Kerteminde, får du en gratis byggegrund og 100.000 kr. i hånden

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Annonce