Annonce
Kerteminde

Missede du testvognen? Du kan nå det endnu

Testene foregår i dagtimerne. ARKIVFOTO: Kristian Pahus
Kertemindes mobile testvogn rejser kommunen rundt i uge otte.

Kerteminde: I uge otte behøver folk i Kerteminde Kommune ikke bevæge sig helt til Odense for at få en corona-test. Samarbejdet mellem Kerteminde Kommune, Ambulance Syd og Carelink er stadig aktivt, og i løbet af ugen burde du kunne finde en test nær dig.


Du skal være opmærksom på, at mundbind er et krav ved og omkring testbilerne og et gyldigt sygesikringskort skal medbringes.


Fra på mandag den 22. februar vil du igen kunne opleve de mobile testcentre, som rejser rundt i kommunen. Mandag, onsdag og fredag vil de poppe op. En dag i hver af kommunens tre største byer, Kerteminde, Munkebo og Langeskov.

De mobile testcentre vil være at finde ved byernes idrætscentre og vil levere en af følgende tests; kviktesten, som foretages gennem næsen, og giver et hurtigt svar på, hvorvidt du er positiv eller negativ for corona, og PCR-testen, hvor prøven tages fra svælget, og hvor svaret tager lidt længere tid.

Du skal være opmærksom på, at mundbind er et krav ved og omkring testbilerne og et gyldigt sygesikringskort skal medbringes.

Da det er mobile testcentre, som ikke står der fast, er det ikke muligt at bestille en tid, ligesom man kan i for eksempel Odenses faste testcenter. I stedet kan man bare dukke op, og stille sig i kø.

Tidspunkterne, stedet og typen af test er således:

Mandag den 22. februar kl. 13:30-18:00

Kerteminde Idrætscenter, Enggade 19, 5300 Kerteminde

Kviktest ved Carelink

Onsdag den 24. februar kl. 9:00-17:00

Munkebo Idrætscenter, Mosevangen 2, 5330 Munkebo

PCR-test ved Ambulance SYD

Fredag den 26. februar kl. 13:30-18:00

Langeskov Idrætscenter, Børmosevej 3, 5550 Langeskov

Kviktest ved Carelink

Det er vigtigt, at du ikke udviser symptomper på corona, når du møder op på testcenteret. Køen lukkes på et tidspunkt, så testpersonalet kan nå dem, der står i køen. Alle, som står i køen på det tidspunkt, vil blive testet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat For abonnenter

Superman, Døgnbrænderen og andre lokale kendisser vil ind i politik - kan de holde gejsten?

Annonce