Annonce
Faaborg-Midtfyn

Nej til flytteplaner får By Bek til at skifte kurs: Sælger ud af garnet

Gitte Bekkelund, By Bek, oplyser på Facebook, at butikken fremover bliver en ren livsstilsbutik. Arkivfoto: Maria Retoft Pedersen
Mislykkede flytteplaner får By Bek til at skifte kurs.

Faaborg: Egentlig var det planen, at garn- og livsstilsbutikken By Bek skulle rykke i nye og væsentlig større lokaler på Mosevej i Faaborg. Det meddelte indehaver Gitte Bekkelund for nylig i et opslag på de sociale medier.

Men flytteplanerne bliver ikke til noget, da kommunen har meddelt Gitte Bekkelund, at butikken ikke må drives fra Mosevej, oplyser indehaveren i endnu et Facebookopslag.

- Det kom som et chok, kan jeg vist roligt sige - og efter chokket kom "forløsningen". Jeg har taget en stor og endelig beslutning: Jeg sælger alt garn og strikketilbehør ud og fortsætter By Bek som livsstilsbutik i Østergade 12, skriver hun blandt andet i opslaget.

Annonce

Her oplyser hun også, at når butikken er tømt for garn og strikketilbehør, vil arbejdet med at indrette butikken til ren livsstilsbutik gå i gang.

Gitte Bekkelund uddyber beslutningen om at lukke garndelen overfor Ugeavisen Faaborg:

- Det er rigtig hårdt at være garnforhandler, og der er rigtig meget konkurrence. Den butik, jeg gerne vil drive som kombineret garn- og livsstilsbutik, er der ikke plads til i de lokaler her i Østergade, så derfor har jeg valgt noget fra. Det er en stor beslutning, men jeg har det rigtig godt med den. Jeg interesserer mig rigtig meget for livsstil, og det bliver sådan en rigtig gågadebutik, hvor man kan komme ind og ose, siger hun.


Det er en stor beslutning, men jeg har det rigtig godt med den.

Gitte Bekkelund


Imens der bliver solgt ud af garn og strikkegrej holder Gitte Bekkelund butikken åben et par dage om ugen.

By Bek åbnede i Faaborgs hovedgade i foråret 2018. By Bek har blandt andet skilt sig ud ved ikke at åbne en webshop med i stedet en sms-shop,  hvor kunderne kan bestille varer, få råd og vejledning, og som har holdt mere end gang i forretningen under coornanedlukningen.

Gitte Bekkelund forventer at åbne en færdig livsstilsbutik efter sommerferien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Trods glohedt ejendomsmarked: Ingeborg kan ikke sælge sin historiske ejendom

Annonce