Annonce
Kerteminde

Minigolf åbner med sprit til køllerne: - Folk bliver jo tossede i hovedet af ikke at lave noget

Kerteminde Minigolf åbnede for en uge siden for salg af vaffelis. Nu er der også åbent på minigolfbanen. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Når kunderne kan stå pænt i kø til is, kan de vel også spille minigolf, fortæller Hans Kaas, der er indehaver af Kerteminde Minigolf

Kerteminde: En påske med høj sol og lune temperaturer plejer at give travlhed hos Kerteminde Minigolf, der både byder på vaffelis og boldspil på den 1500 kvadratmeter store bane ved Nordstranden. Og corona-krise eller ej, skal kunderne ikke snydes for den slags adspredelser i år.

Indehaver Hans Kaas har rådført sig hos myndighederne, og søndag den 5. april blev de første køller og bolde lejet ud:

- Selvfølgelig har jeg gjort mig nogle overvejelser, om jeg overhovedet skulle åbne. Men jeg synes jo det er mærkeligt, hvis man må stå i kø med to meters mellemrum, og man så ikke må gå og spille minigolf inde på banen lige ved siden af med endnu mere afstand imellem hinanden. Derfor besluttede jeg at åbne, fortæller han.

Bænkene har han blændet af, så det ikke bliver alt for hyggeligt at blive siddende.

Annonce

Spil med dem du bor hos

På en - normal - varm sommerdag er der plads til 70-80 spillere på banen. Så mange får slet ikke adgang i disse dage. - Vi må gerne lukke mere end 10 spillere ind ad gangen, men det gør vi ikke på nuværende tidspunkt. Og så sørger vi selvfølgelig for at spritte både køller, plader, kuglepenne og det hele af, hver gang de har været lejet ud. Boldene bliver vasket i vand og sæbe. Vi henstiller også til, at det er folk fra samme husnummer, der kommer og spiller, siger han. Han tror, efterspørgslen er stor i disse tider, hvor vejrudsigten er god, og hvor mange lever isoleret derhjemme: - Hvis vejret bliver som det ser ud til, er der rigtig, rigtig travlt nede hos mig. Det bliver nok ikke så vildt i år, fordi mange er forsigtige. Men folk bliver jo også tossede i hovedet af ikke at lave noget som helst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Drab på George Floyd: Massivt fremmøde til solidaritets-demonstration i Odense

Odense

Æggekagen vender tilbage: Tidligere medarbejdere går sammen og genrejser Carlslund efter corona-konkurs

Annonce