Annonce
Navne

Mindeord: Trine var et godt sted i livet

Jens Christian Møller, Svendborg, skriver dette mindeord over Trine Larsen, Tåsinge:

Jeg har ikke ord for, hvor trist, sørgeligt og helt urimeligt det er, at Trine Larsen - en god ven, kollega, loyal og trofast medarbejder - er gået alt for tidligt bort efter et uheld i sit hjem på Tåsinge.

I dag hvor jeg skriver disse ord, skinner solen fra en skyfri himmel, og Trine skulle være startet på efterårsferie. En ferie hun sikkert ville have holdt med sin Thorben på Tåsinge, med lange gåture med deres elskede hunde. Besøge sine fire vidunderlige børn, svigerbørn og børnebørn. Tage forbi sine forældre Sonja og Erik Larsen og måske også gøre et besøg hos sin søster og svoger og deres børn. For Trine var ferie bedst, når den kunne holdes med dem, hun holdt allermest af. Faktisk skulle ferien være startet i lørdags hos børnenes far Mikael, hvor de alle skulle være samlet, og det havde Trine set så meget frem til. Nu er hun her ikke mere.

Annonce

Hvordan kan dagen være så smuk og samtidig gøre så ondt. Det er som en mareridt, vi snart skal vågne fra. Det er desværre bare ikke tilfældet. Vi skal prøve at huske hinanden på, at dem vi elsker, går aldrig bort. De går blot i forvejen. Det er bare så svært at forstå, når det sker alt for tidligt. Det er her, livet gør ondt. Det er her, det hele kan føles så meningsløst. Men det er også i sådan en sorg, vi står sammen og husker hinanden på, hvor skrøbelige vi er.

Jeg talte ofte med Trine om det. Vi havde mange gode snakke om livet, og vi talte om, hvor vigtigt det er at holde fokus på det, der gør os glade. At leve i nuet og bruge ”pytknappen” meget mere, end vi ofte gør. Jeg fortalte Trine, at ”lykke” ikke er mål, vi når for enden af livets vej – det er selve den måde, vi lever vores liv på. Trine har netop haft mod på livet og kastet sig ud i flere eventyr, men ikke alle blev den succes, hun håbede på. Hun har fået lidt knubs, men det er jo det, man gør, når man vover. Men hendes arbejde, først hos sine forældre og de sidste 14 år hos mig, samt hendes børn og familie, var hendes tryghed og base. De sidste fem år nød hun livet i Vemmenæs, og hun havde her fundet ro med sin mand Thorben. Hun var et godt sted i sit liv.

Trine vil blive savnet af sine kollegaer, mine forældre og mine børn, vores kunder og jeg i Guldsmed Lauridsen i Møllergade. Alle os, der har nydt samværet med Trine her i forretningen, som hun bare har været en stor del af i så mange år.

Jeg satte stor pris på Trines loyalitet og støtte. Trine var meget arbejdsom og pligtopfyldende og tog et stort ansvar for og satte en ære i at løse sine opgaver og nå de ting, hun blev sat til. Trine var kreativ og en fantastisk hjælp på alle måder. Hun var mild og altid smilende. Hun havde mange sjove udtryk, som vil leve videre i os - selv om vi tit grinte af dem, tog vi dem til os.

Selvom det føles så tomt uden Trine, ved vi, at der kommer en hverdag, hvor vi vil tænke på hende med smil og grin, og selvom vi altid vil savne hende, vil sekunderne tikke videre. Mine varme tanker og allerstørste medfølelse går til hendes elskede børn, børnebørn, hendes mand, forældre og alle, der var tætte på Trine. Trine var så taknemlig for sine børn og så lykkelig og stolt over at være blevet både mormor og farmor. Jeg tror på, hun er et sted, hvor hun kigger med. Og det vil være hendes største ønske, at hendes kære vil stå sammen i denne svære og ulykkelig tid. Stå sammen, støtte og trøste hinanden. Det vil gøre Trine stolt. Hun kunne tit være nervøs for, hvordan hendes børn ville klare tilværelsen, men hun havde også stor tillid til, at det ville gå dem godt, og så længe hun vidste, de var lykkelige, gjorde det ikke så meget, hvad de lavede.

Trine er her ikke mere, hun er taget alt for tidligt af sted. Men hun gjorde det et godt sted i sit liv, så med tryghed og smil. Vi ses Trine, æret være dit minde.

Annonce
Assens For abonnenter

26-årig havde oversavet jagtgevær i skab på arbejde: - Jeg troede, det var et godt gemmested

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: 756 nye smittede - positivprocenten er den højeste i 10 uger

Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Forældre klager over andre forældre: Nu vanker der bøder, hvis ikke du slukker motoren ved skoler og børnehaver

Odense For abonnenter

Carlos Daabas anholdt i Bulgarien: På flugt siden politiet droppede håndjern på vej til arresten - Han ønsker at vende hjem

Middelfart

Taget på fersk gerning: Polsk vognmand må efterlade lastbil i Danmark

Navne For abonnenter

Gift i 65 år: - Og nu render du også med min tjenestepige!

Nyborg

Reddet på målstregen: Balletskolen flytter til musikskolen

Middelfart For abonnenter

Kraftige naboprotester tvinger Kvickly til at tage mere hensyn: Varehus må skrotte halvdelen af udvidelsesplaner i villakvarter

Danmark

Tirsdagens coronatal: 756 nye smittede - positivprocenten er den højeste i 10 uger

Faaborg-Midtfyn

Man behøver ikke bruge flere penge for at skabe bedre velfærd

Erhverv

Kirsten sælger sidste bid af sin mands firma: - De interesserede tænkte nok, at jeg var et let offer

Erhverv

Marcus og Marius drømmer om at overtage slægtsgården: - Men det bliver svært uden investorer udefra

Nordfyn For abonnenter

Odense kan være uoverskuelig for ældre: - Vi kommer nok "aller" til at prøve letbanen

Nordfyn For abonnenter

Byggeplaner på grøn plet splitter landsbyen: - De er vist allerede i gang med at fælde træer – Det er da de vel ikke?

Navne For abonnenter

Ordblinde Mads hiver sølvmedalje med hjem fra svendeprøven: Tømrerfirma har allerede ansat ham

Annonce