Annonce
Middelfart

Mindeord: En markant ildsjæl er gået bort

Bent Ove Hansen var med til at starte Middelfart Lokal TV. Foto: Hans Østergaard.

Det er med sorg, vi har modtaget meddelelsen om, at Bent Ove Hansen er gået bort. Bent Ove var gennem hele sit liv en markant og synlig ildsjæl i Middelfart, og han står bag en række af de tiltag, som i dag er en del af vores hverdag. Med sin store energi og skabertrang har han gjort en positiv forskel for rigtigt mange mennesker i vores kommune.

Bent Ove boede på nær en lille afstikker til det jyske hele sit liv i Middelfart, hvor hans liv og virke var. Han var med andre ord middelfarter med stort ”M” i både handling og hjerte.

Især i foreningslivet og på det frivillige område har Bent Ove sat en lang række af initiativer i gang, som vil bestå og præge Middelfart Kommune i mange år frem. Et eksempel er, at Bent Ove var med til at stable Rock Under Broen på benene. Koncerter som i en årrække har sat Middelfart på det kulturelle danmarkskort, samlet tusindvis af mennesker og samtidig givet et solidt overskud til Middelfart Gymnastik- og Boldklub. Et overskud, som er med til at skabe gode og attraktive rammer for medlemmerne i Middelfart Gymnastik- og Boldklub, som var en af Bent Ove Hansens hjertesager.

Annonce

Et andet eksempel er Middelfart Lokal TV, som Bent Ove Hansen i sine sene år lagde sin energi og drivkraft i. Han grundlagde stationen som en af de første lokale tv-stationer i landet. Siden har Bent Ove som en ægte ildsjæl gået forrest som aktiv formand og reporter for stationen. Mange middelfartere har gennem årene mødt Bent Ove, når han var på optagelse, og oplevet, hvordan stationen har sat fokus på stort og småt i vores kommune.

Som frivillig ildsjæl har man naturligt en del kontakt med kommunen, og Bent Ove var jævnligt til møde på rådhuset. Ofte for at samle opbakning og støtte til de mange projekter, han altid var i gang med. På møderne skinnede Bent Oves store engagement igennem, og han kæmpede altid for sin sag – også selvom han ikke fik et ”ja” i første omgang.

Han var vedholdende, irriterende ihærdig og målrettet, når han havde fået en ide – og det gjorde han tit. Som samarbejdspartner var han altid velforberedt og en stærk forhandler, som fik mange af sine ideer igennem. Netop derfor og på grund af sit store engagement gik Bent Ove i mange år under synonymet ”Puma”.

Netop det store engagement og de mange timers arbejde for det frivillige liv i kommunen var også blandt årsagerne til, at Bent Ove Hansen for en del år siden blev udnævnt til ”Årets Middelfarter”. En hyldest og anerkendelse, som var dybt fortjent, og som berørte ham rigtigt meget.

Bent Ove Hansen var i en lang årrække medlem af bestyrelsen i Socialdemokratiet i Middelfart. På medlemsmøder og bestyrelsesmøder var Bent Ove altid debatskabende og udfordrende i sin væremåde - men dog altid udviklende og konstruktiv. En ting, som var betegnende for Bent Ove, var hans loyalitet overfor det parti, som han troede på gennem hele livet.

Æret være Bents Ove Hansens minde.

Steen Dahlstrøm og Johannes Lundsfryd Jensen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce