Annonce
Middelfart

Mindeord: En engageret entusiast er gået bort

Især beredskabet stod Ib Skov Pedersens hjerte nær. Foto: Søren Gylling

Mindeord: Det er med sorg, vi har modtaget meddelelsen om, at Ib Skov Pedersen er gået bort. Vi har gennem en årrække kendt Ib fra samarbejdet en lang række af de tillidsposter han besad. En karriere på cirka 40 år i postvæsenet siger meget om den loyalitet og trofasthed, som var en stor del af Ib. Han var en meget engageret person, som på mange måder gik op i samfundet, fællesskabet og sine omgivelser.

For blot at nævne nogle få var Ib engageret i menighedsrådet, kirkegårdsudvalget, amatørradio, den lokale, socialdemokratiske partiforening hvor han var kredsformand i 20 år, og Beredskabsforbundet. Især beredskabet stod Ibs hjerte nær - og han deltog aktivt i arbejdet på både lokalt, regionalt og nationalt plan. Et arbejde, som blev særligt synligt, når han hvert år mødte op til nytårsparolen i sin uniform. Men selvom Ib Skov Pedersen var involveret i mange tillidshverv, så var han ikke typen, der råbte højt. I stedet var han konstruktiv og arbejdede ihærdigt for sagen - det eneste, der gik ham på, var når flere af de bestyrelser, han sad i, havde møde samtidig, og han var nødt til at melde afbud til den ene.

Privat var Ib enkemand i en årrække, men det fik ham ikke til at miste modet. Han var kendt for sine lange, daglige gåture i Middelfart med hunden. Og så spændte han jævnligt campingvognen efter bilen og tog ud i sommerlandet. Ib lod sig ikke begrænse af at skulle afsted alene - han tog afsted alligevel og faldt hurtigt i snak med naboerne på de forskellige campingpladser.

Ibs engagement har gjort stort indtryk på os, og han vil blive savnet alle de steder, han lagde sin tid og energi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce