Annonce
Nordfyn

Min kone blev påkørt af flugtbilist: - Hvorfor melder du dig ikke?

Bilisten, der mandag i Hårslev ramte en cyklist med sit sidespejl, har endnu ikke meldt sig. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe
Hvad, der overfladisk betraget, kan synes som et banalt uheld, har alligevel konsekvenser for Ole Henriksens hustru. Mandag væltede hun på cykel i Hårslev, da en bilist ramte hende med sit sidespejl. Bilisten stak af. Bare ikke i orden, anfører Ole Henriksen, der opfordrer vedkommende til at melde sig.

Nordfyn: Denne hændelse har ikke fundet vej til den offentliggjorte døgnrapport fra Fyns Politi. Nøgternt betragtet var der heller ikke tale om en hændelse, som affødte indlæggelse på hospital eller tilkaldelse af blå blik på andre måder.

Ikke desto mindre er det en hændelse, som har sat sine spor hos Ole Henriksen, Hårslev, og ikke mindst dennes hustru, der endte som ufrivillig og uheldig hovedperson. Mandag ved 13-tiden var hun ude at cykle. Hun kom kørende på Kastanievej ved kirken i Hårslev. Hun kørte ikke specielt hurtigt. Vel kun 10-15 kilometer i timen. Med ét blev idyllen spoleret, da en bilist, idet vedkommende kørte forbi, ramte hende med sit sidespejl.

Annonce

Hos læge og tandlæge

Sammenstødet var så voldsomt, at hun væltede og ramte jorden med hovedet først. Heldigvis havde hun cykelhjelm på. I modsat fald havde skaderne uden tvivl været større. Nu "slap" hun med besøg hos lægen, hvor hun blev syet i ansigtet, og efterfølgende blev tandlægen også involveret.

Sammenstødet med sidespejlet var så voldsomt, at det er vanskeligt at forestille sig, at bilisten ikke bemærkede, hvad der skete. Ikke desto mindre fortsatte vedkommende sin kørsel. Og det er bare ikke i orden, mener Ole Henriksen.

Hans ærinde med at henvende sig til avisen er, at den pågældende bilist, hvad der også er i overensstemmelse med lovgivningen, giver sig til kende. Hvad, der kan synes som en lille sag, har alligevel påvirket ægteparret gennem flere dage. En ting er den psykiske og fysiske belastning, som Ole Henriksens hustru er blevet udsat for. I den praktiske afdeling bliver det også sværere at få afklaret det forsikringsmæssige, når bilisten gemmer sig.

- Vi vil ikke gøre det til nogen stor ting, men vi synes, at bilisten bør melde sig. Jeg forstå ikke, hvorfor at vedkommende ikke melder sig, siger Ole Henriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg For abonnenter

Massiv jordforurening nej tak: Flertal i Nyborg Byråd vil ikke købe den forurenede Lynfrosten-grund

Annonce