Annonce
Faaborg-Midtfyn

Millionoverskud: Iværksættervirksomhed i markant fremgang

Søren Haller Clausen har i løbet af kort tid opbygget en millionforretning. Foto: Haller Entreprise

Årslev: Efter flere års tilløb blev en stor drøm hos Søren Haller Clausen gjort til virkelighed for godt to år siden, da han blev selvstændig med virksomheden Haller Entreprise.

Det skridt ser ud til at være en ganske pæn succes. Virksomheden, der især udfører elementmontage og betonarbejde til bolig- og erhvervsbyggeri i hele landet, har netop offentliggjort regnskabet for 2018, det andet i virksomhedens historie. Det er et regnskab, hvor bruttofortjenesten er vokset fra fem millioner kroner til 11 millioner kroner.

Den markante fremgang kan også ses på bundlinjen, hvor resultatet før skat er et par millioner kroner højere og er landet på knap 2,7 millioner kroner.

Direktør Søren Haller Clausen kalder i 2018-regnskabet årets resultat for tilfredsstillende. Han startede virksomheden sammen med sin hustru, men i løbet af de godt to år er medarbejderstaben vokset fra kun at være de to til 20.

I slutningen af 2018 voksede virksomheden ud af de daværende lokaler i Ringe, og i dag har Haller Entreprise adresse i Årslev. Virksomhedens arbejde foregår dog hovedsageligt på byggepladser. Her sørger Haller Entreprise for at betonelementer hejses på plads og støbes sammen til et råhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dødsfald i Odense Arrest: Meget beklagelig mørkelægning fra myndighedernes side

Det er beklageligt, at Fyns Politi og Kriminalforsorgen har mørkelagt den tragiske sag om den 27-årige danske mand, der lørdag morgen blev fundet død i Odense Arrest. Beklageligt fordi offentligheden har en legitim interesse i at få årsag og omstændigheder at vide, når en ung mand dør i politiets varetægt. Og beklageligt fordi mørklægningen baner vej for allehånde gætterier, der næppe er politi og myndigheder venligt stemt. Politiet begrunder mørklægningen med at sagen efterforskes, og det er sædvanligvis en begrundelse, som pressen respekterer. Der kan være gode grunde til, at politiet i faser af en efterforskning holder kortene tæt til kroppen. I dette tilfælde forekommer “hensynet til efterforskningen” dog at være en standardafvisning, der er hentet til lejligheden. For det første er det svært at se, at et dødsfald, som tilsyneladende ingen andre mennesker er impliceret i, kan kræve en mørkelagt efterforskning over flere dage. Men selv med accept af mulige faktorer, som lægfolk ikke kender til, er der - for det andet - spørgsmål, som politiet må kunne svare på, efterforskning eller ej. For eksempel spørgsmålet, om den afdøde mand skal obduceres - en oplysning, som politiet i mange andre sager går ud med af egen drift. Senest da en ung mand blev fundet druknet i Munke Mose. Den afdøde 27-årige mand var dansker og mistænkt for at have begået et mord i Sverige. Han blev anholdt af dansk politi fredag aften på den fynske motorvej ved Ejby. Det rejser en række spørgsmål, bl.a. om han fik skader i forbindelse med biljagten, om han var psykisk uligevægtig ved anholdelsen, og om han i løbet af fredag aften eller nat blev tilset af en læge. Relevante spørgsmål, idet man skal huske, at med anholdelse af en person følger også en forpligtelse til at passe på den anholdte. Indtil videre vil politiet end ikke oplyse dødsårsagen, og pressen må derfor nøjes med at give den generelle information, at det ind imellem sker, at indsatte i arresthuse begår selvmord. Disse hændelser forsøger medarbejderne i Kriminalforsorgen at komme i forkøbet, men det lykkes ikke altid, og det har omverdenen forståelse for. Af flere grunde vil det være i Fyns Politis interesse at trække mørklægningsgardinet helt eller delvist fra.

Danmark

Nederlag til styrelse: Skandalelæge må fortsætte med at omskære drengebørn

Annonce