Annonce
Middelfart

Millionhyre i vente: Nu kan du søge et særdeles krævende topjob i kommunen

Nogle af de mange ansatte på rådhuset i Middelfart samlet, da bygningen blev indviet i 2017. Her får den nye social- og sundhedsdirektør sin arbejdsgang. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Middelfart Kommune forventer at have posten som social- og sundhedsdirektør besat til maj.
Annonce

Nordvestfyn: Du får det overordnede ansvar for 1365 medarbejdere og et budget på 734,5 millioner kroner.

Til gengæld medfølger der en taktstok over et af de mest udfordrede fagområder i kommunalt regi.

Middelfart Kommune søger i øjeblikket en ny direktør for social- og sundhedsområdet, efter man i oktober 2019 indgik en fratrædelsesaftale med den daværende direktør på området.

Området var i 2019 på politikernes røde liste, da det var ramt af store budgetoverskridelser på blandt social- og velfærdsområdet samt familie- og forebyggelsesområdet, og kassen blev flere steder lukket i. Overskridelserne blev dengang betegnet som en national udfordring.

Fra 1. maj forventer kommunen ifølge et stillingsopslag at have besat den tunge post, der giver en årsløn på cirka 935.000 kroner inklusiv eventuelle tillæg. Dertil kommer pensionen på omkring 20 procent, så den samlede løn runder 1,1 millioner kroner.

Annonce

Udfordret i mange år frem

En af de vigtigste opgaver bliver ifølge opslaget at "sikre et budget i balance i en situation med et stigende udgiftspres", som det er formuleret.

- Det er et stærkt udfordret område i de kommende mange år. Dels har vi på hele det specialiserede socialområde stærke økonomiske udfordringer og på hele ældreområdet. Der sker en udvikling i dels en stor vækst i antallet af ældre - deraf nogle, der er plejekrævende. Og dels et meget dygtigt sygehusvæsen, der har en højere produktivitet, der gør, at mange hurtigere kommer tilbage efter behandling og efterspørger hjælp, siger Willy Feddersen, kommunaldirektør i Middelfart Kommune.

Han peger blandt andet på, at etableringen af et nyt, fælles sundhedscenter i kommunen bliver en vigtig opgave.

Kommunaldirektøren oplyser, at der ikke er lagt op til ændringer i kommunens øverste ledelse i forbindelse med ansættelsen.

Udover den ledige post som social- og sundhedsdirektør mangler kommunen fortsat at få besat jobbet som stabschef, efter daværende stabschef Martin Albertsen i slutningen af sidste år valgte at forlade Middelfart Kommune til fordel for et direktørjob i Assens Kommune.

Den stilling ventes at blive besat i løbet af foråret.

Man kan søge social- og sundhedsdirektørjobbet frem til onsdag 26. februar klokken 12.00 via hjemmesiden www.muusmann.com/stillinger.

Annonce
Annonce
Fyn For abonnenter

Helten fra "Miraklet i Madrid" er stadig en cirkushest - efter at have været rundt i både Hannover, Kaiserslautern og senest Aarup

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Hosteklinikker skal aflaste børnelæger med coronaprøver

Kerteminde For abonnenter

Lokal håndværker vil bygge 32 huse i Langeskov - venter blot på lokalplanen: - Jeg oplever, at jeg kommer bagerst i køen

Annonce