Annonce
Middelfart

Milliongevinster venter fortsat på ejere: Så lang tid kan der gå

Den store check ligger klar. Superbrugsen i Ejby efterlyser en Lottospiller, som endnu ikke har indløst en gevinst på 1.000.000 kroner. Foto: Peter Leth-Larsen

Ejby/Middelfart: Der er stor opmærksomhed på de to milliongevinster i Ejby og Middelfart, som Danske Spil har efterlyst vinderne af.

Trods den megen omtale har ingen nykårede millionærer henvendt sig.

Det oplyser Danske Spil i en mail til avisen.

Det drejer sig om gevinster på den såkaldte millionærgaranti, som bliver udtrukket af alle solgte kuponer på en uge.

Det er kuponer købt i Superbrugsen i Ejby og på OK Plus-tankstationen i Middelfart, som de heldige - og intetanende - vindere kan høste en million skattefrie kroner på.

Danske Spil beroliger med, at en vinder typisk først henvender sig efter noget tid, da man ikke kan se ud fra ens tal, at man har vundet.

"Vi kan se, at begge vindere har købt fem ugers kuponer, der først udløber engang i december, så de venter formentlig med at tjekke kuponerne, indtil alle Lotto-trækningerne er foretaget. Det har vi i hvert fald set før", skriver pressechef Thomas Bille i en mail til avisen.

Annonce
Har du købt en Lotto-kupon i Superbrugsen i Ejby, så er det om at få den tjekket, da der kan være en milliongevinst på den. Foto: Peter Leth-Larsen

Lotto-omsætning i vejret

Uddeler Lars Andersen fra Superbrugsen i Ejby fortæller, at meldingen om en nyslået millionær blandt Lotto-kunderne har fået snakken til at løbe hurtigt.

Han har været i butikken siden 2011 og har ikke før oplevet en milliongevinst. Danske Spil har sendt materiale, som er klar til at blive hængt op, når en vinder kan offentliggøres.

Uddeleren oplyser, at der hver uge plejer at blive solgt tips og lotto for 30.000-50.000 kroner, og omsætningen er de seneste dage steget 20 procent.

Denne artikel er baseret på Fyens Stiftstidende og Melfar Postens 10-10-tur, hvor vi tirsdag 10. december rykkede ind i Ejby Hallen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Nu bliver øl rationeret

1995 Musikkorps Fyn er et lille orkester med 16 musikere og en dirigent, men dets betydning for øens musikliv er så stor, at kulturrådmand Søren Møller (K) kalder det en katastrofe, hvis politikerne i Folketinget beslutter at nedlægge eller flytte korpset. Rådmanden vil gå til forsvarsminister Hans Hækkerup med en melding om, at uanset hvad der sker med Odense Kaserne og det militære område i Højstrup, bør det militære musikkorps bevares på Fyn. De professionelle musikere i korpset fungerer i stor udstrækning som instruktører og lærere for amatørmusikere, og derfor vil det fynske musikliv ikke blot gå glip af korpsets koncerter men også uddannelse, hvis militærmusikken får marchordre. 1970 Restauratør Peter Poulsen, Varbjerg Strand, må være en af de mest tålmodige mænd på Fyn. Siden han i 1932 overtog sin sommerrestaurant, har han troligt – og med passende mellemrum - søgt spiritusbevilling. Og efter samfulde 38 års tørstige venten er hans stedsegrønne håb nu gået i opfyldelse. For nylig lod myndighederne ham forstå, at bevillingen ville komme, hvis han foretog visse moderniseringer. Det er nu sket, og Peter Poulsen har fået sin bevilling i hus. Stor er hans glæde, og glade bliver beboerne i egnens 400 sommerhuse og de mere flygtige turister formentlig også. Restauratør Poulsen belønnede sig selv for mange års venten med etablissementets første udskænkede ”mandeøl”. 1945 Der har som bekendt længe været øl-rationering, men dog ikke strengere, end at det kunne lykkes at få bryggerierne til at forbarme sig over folk, der skulle have familiefester, så der kunne falde en lille ekstraration af. Men det gælder ikke længere – i hvert fald ikke for Albani Bryggeriernes vedkommende. I en annonce i disse dage gør man opmærksom på, at bryggeriernes nye salgsbegrænsninger, der blev indført 1. marts, gør det nødvendigt, at de givne rationer ikke overskrides under nogen form. Såvel Albani Bryggeriet som Slotsbryggeriet vil ud over de rationer, der ved begyndelsen af hver måned tildeles kunderne, således ikke kunne give ekstraleverancer, hverken af øl eller mineralvand.

Danmark

Live: Coronapatienter er længere i respirator end forventet

Annonce