Annonce
Faaborg-Midtfyn

Milliongevinst på Midtfyn: Hvem har vundet 2,6 millioner i Kværndrup?

Mads Clausen overtog købmandsforretningen Let-Køb i Kværndrup den 1. februar, og allerede efter tre uger kan han glæde sig over, at en af hans kunder har vundet 2,6 millioner kroner i Eurojackpot. Arkivfoto: Hardy Hounsgaard
En kunde hos Let-Køb i Kværndrup har vundet 2,6 millioner kr. i Eurojackpot, og den nye købmand i byen ved ikke, hvem vinderen er.

Kværndrup: Et eller andet sted - måske i Kværndrup - går en mand eller kvinde rundt og gemmer på en hemmelighed. Eller også ved personen det endnu ikke. At han eller hun er nybagt millionær.

Sandsynligheden er stor for, at der blandt den midtfynske stationsbys 1700 indbyggere er en, der netop er blevet 2,6 millioner kroner rigere. Vedkommende havde købt en kupon til Eurojackpot hos Let-Køb i Kværndrup, og da vindertallene blev trukket ud fredag aften, kunne kunden fra købmandsbutikken i Kværndrup i lighed med en anden dansker, der havde købt sin kupon i Føtex på Amagerbrogade i København, og tre andre europæere konstatere, at de havde ramt fem plus et rigtige tal, lig med andenpræmien, som er på 2.642.318 kr.

Ingen ramte førstepræmien i det fælleseuropæiske lotteri, men andenpræmien er trods alt også et beløb, der kan få de fleste til at spærre øjnene op. Og i Kværndrup kan man for gevinsten købe indtil flere huse, hvis man er på boligjagt.

Annonce

Købmanden ved det ikke

- Jeg har ingen idé om, hvem der har vundet pengene. Det kan være en lokal eller en, der er stoppet ind hos mig for at købe nogle småting, inden vedkommende skulle videre, siger Mads Clausen, indehaver af Let-Køb i Kværndrup.


Jeg har ingen idé om, hvem der har vundet pengene. Det kan være en lokal eller en, der er stoppet ind hos mig for at købe nogle småting, inden vedkommende skulle videre.

Mads Clausen, indehaver af Let-Køb i Kværndrup


Han kan i princippet heller ikke vide, om kunden har vundet den store gevinst, hvis vedkommende kommer og vil have præmiesøgt sin kupon.

- Der står kun, at der er over 10.000 kr. i gevinst, forklarer han.

Annonce

Appelsin i turbanen

Mads Clausen overtog sammen med sine kone, Helle Clausen, den lille købmandsbutik på hjørnet af Svendborgvej og Bøjdenvejen midt i Kværndrup den 1. februar. Blot tre uger senere er der allerede vundet en milliongevinst i butikken, og det er som at få en appelsin i turbanen hos den nye købmand.

- Det skal nok give en øget spilomsætning hos os i de kommende uger, og der er mange, der er kommet ind for at få præmiesøgt deres kuponer, fortæller Mads Clausen.

Men foreløbig er der ingen, der har meldt sig som indehaver af den gyldne kupon.

Hos Danske Spil oplyser presseafdelingen mandag eftermiddag, at de endnu ikke har hørt fra den nybagte millionær.

Det er ikke første gang, at købmandsbutikken i Kværndrup kan frembringe en millionær. I oktober 2015 vandt en kunde i butikken 2,7 millioner kr. i onsdagslotto.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce