Annonce
Nordfyn

Stor trafikal ændring sættes i værk næste år: 4,7 millioner kroner til omstridt kryds i Otterup

Den snarlige store trafikale ombygning i Otterup kommer også til at indbefatte opsætning af et anlæg til lysregulering. Arkivfoto
Krydset Søndergade/Bryggerivej i Otterup skal bygges om. Den store trafikale ændring sættes i værk allerede næste år. 4,7 millioner kroner er afsat til projektet.
Annonce

Otterup: Trafikken kan være tæt og intensiv ved krydset Søndergade/Bryggerivej i Otterup, og derfor er det også et længe næret ønske hos mange, der går i opfyldelse, når krydset ombygges, så det bliver mere sikkert at færdes i.

4,7 millioner kroner er afsat til projektet, der skal realiseres til næste år. Krydset tiltrækker megen trafik af flere årsager. Først og fremmest fungerer Søndergade som hovedfærdselsåre til og fra Otterup, hvilket især kan mærkes, når folk skal til og fra arbejde. Beliggenheden af blandt andet Fakta, Jem & Fix og Netto i umiddelbar nærhed af krydset bidrager også til trafikmængden.

Med til den tætte trafik af biler, busser og lastbiler hører også fodgængere og cyklister, der bevæger sig til og fra områdets butikker, og der kan opstå tilspidsede og utrygge situationer. De seneste 10 år har krydset været belastet af uheld.

Alt lagt sammen og facit bliver, at der er behov for en større regulering af trafikken. Det kommer altså nu til at ske gennem en ombygning og opsætning af lysregulering.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn For abonnenter

Kvaler for S

Annonce