Annonce
Middelfart

Millionær efterlyses: Vinderkupon købt på tankstation i Middelfart

Har du købt en vinderkupon i Middelfart. Arkivfoto: Michael Bager.

Middelfart: Der blev ikke fundet nogen vinder ved den seneste trækning af Eurojackpot.

Det betyder ifølge Danske Spil, at to personer kan kalde sig millionærer, selv om man ingen vintertal har på sin kupon.

En af de to heldige kuponer er købt på tankstationen OK Plus i Middelfart, oplyser Danske Spil, der opfordrer alle til at få tjekket sin kupon.

"Lotto har Millionærgaranti hver lørdag, så hver uge trækkes der lod om to gange en million kroner på alle spillede rækker, så du kan blive millionær, selvom du har nul rigtige", skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Danske Spils kommunikationsafdeling oplyser, at der hver uge bliver solgt i gennemsnit 800.000 kuponer, og man kan umiddelbart ikke sige, hvor mange kuponer der sidste uge blev solgt fra OK Plus i Middelfart.

Den anden heldige vinder har købt sin kupon i Q8 Service Bramming.

Lottospillerne er desuden ualmindeligt heldige på Fyn i øjeblikket, de flere lottovindere de seneste par måneder er blevet efterlyst.

I starten af november blev en kupon til 5.936.559 kroner købt i Kerteminde. Mens to fynske lottomillionærer blev efterlyst i september. Det var endnu en kupon købt i Kerteminde og en fra Odense NV.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Annonce