Annonce
Middelfart

Millionær efterlyses: Vinderkupon købt på tankstation i Middelfart

Har du købt en vinderkupon i Middelfart. Arkivfoto: Michael Bager.

Middelfart: Der blev ikke fundet nogen vinder ved den seneste trækning af Eurojackpot.

Det betyder ifølge Danske Spil, at to personer kan kalde sig millionærer, selv om man ingen vintertal har på sin kupon.

En af de to heldige kuponer er købt på tankstationen OK Plus i Middelfart, oplyser Danske Spil, der opfordrer alle til at få tjekket sin kupon.

"Lotto har Millionærgaranti hver lørdag, så hver uge trækkes der lod om to gange en million kroner på alle spillede rækker, så du kan blive millionær, selvom du har nul rigtige", skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Danske Spils kommunikationsafdeling oplyser, at der hver uge bliver solgt i gennemsnit 800.000 kuponer, og man kan umiddelbart ikke sige, hvor mange kuponer der sidste uge blev solgt fra OK Plus i Middelfart.

Den anden heldige vinder har købt sin kupon i Q8 Service Bramming.

Lottospillerne er desuden ualmindeligt heldige på Fyn i øjeblikket, de flere lottovindere de seneste par måneder er blevet efterlyst.

I starten af november blev en kupon til 5.936.559 kroner købt i Kerteminde. Mens to fynske lottomillionærer blev efterlyst i september. Det var endnu en kupon købt i Kerteminde og en fra Odense NV.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Lynfrosten giver nye muligheder

Klumme

Hvad er målet med udligning?

Temaet i rigtig mange samtaler i denne tid er den kommunale udligning. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været til et møde, uden at det har været bragt op. Sidst til et møde med plejefamilierne i Assens Kommune i mandags, hvor den manglende udligning nævnes af flere som en årsag til den besparelse, som kommunen har valgt at lægge på plejefamilierne. Til det skal jeg dog også sige som kommunalpolitiker i Assens, at det også er et spørgsmål om prioritering, og hvis viljen havde været der i byrådet, kunne der have været prioriteret anderledes. Men det er et faktum, at der er stor forskel mellem kommuner i forhold til kommunernes mulighed for at opretholde en god service. Foreningen Bedre Balance har opgjort, at kommunerne i hovedstadsområdet kan bruge 186 kroner for hver gang, kommunerne i resten af landet kan bruge 100 kr. pr. sårbart barn. Skal vi acceptere det? Sundhedsministeren har sagt: “Vi skal knække den ulighed, der betyder, at et barn, der i dag fødes i Gentofte Kommune. i gennemsnit kan regne med at blive 83,4 år, mens det barn, der fødes i Lolland, bliver 77,7 år. Alene på grund af postnummeret.” Ja selvfølgelig skal vi knække uligheden, siger alle. Men er forudsætningen så ikke, at vi må starte med at sikre alle kommuner samme mulighed for service - samme mulighed for at sikre de svage børn et godt liv. Da man oprettede regionerne, var man enige om, at der ikke måtte være forskel på kvaliteten af behandlingen på sygehusene. Derfor bliver pengene til regionerne fordelt med den målsætning, at det er muligt. Når det så handler om kommunerne, så burde vi starte med diskussionen af om vi - som på sygehusområdet - mener, at der bør være samme kvalitet i alle kommuner. Når Mette Frederiksen udråber sig som børnenes minister, så ville jeg forvente, at vi var enige om, at der ikke må være forskel på støtten til det svage barn alene på grund af hvilken kommune, barnet er født i. Derfor vil jeg foreslå, at vi tager hul på en diskussion om, hvorvidt vi vil acceptere ulighed på tværs af landets kommuner. Mit og DF's udgangspunkt er, at vi ønsker et lige Danmark. Et Danmark, hvor det, at man bor i det ene eller andet postnummer, ikke er afgørende for et barns chancer for et godt liv eller kvaliteten af ældreplejen. Jeg vil gå til forhandlingerne med troen på, at vi kan blive enige om en politisk målsætning for udligningsreformen. Og kan vi det, så tror jeg på, at der er håb for et mere lige Danmark.

Annonce