Annonce
Odense

Miley gav Kristians studenterhue hele turen: - Det var det vildeste, der overhovedet kunne ske

En overbegejstret Kristian Viballe kan ses i midten af billedet med den famøse studenterhue på hovedet. FOTO: Birgitte Carol Heiberg
Kristian Viballe havde taget sin studenterhue med til Miley Cyrus' koncert på Tinderbox i håb om at få en autograf. Han fik dog meget mere, end han nogensinde havde turdet drømme om.

Miley Cyrus elsker Danmark. Det fik hun sagt flere gange under fredagens koncert på Tinderbox. Hun var blandt andet vild med alle studenterne og deres huer, der i disse dage fylder i Odenses bybillede. Især én studenterhue fik ekstra meget kærlighed.

Midt under koncerten pegede Miley Cyrus ned mod de forreste rækker af publikum og spurgte, om hun måtte låne en lyseblå studenterhue. En hue, der tilhører 21-årige Kristian Viballe.

- Det var fuldstændig sindssygt. Jeg frøs helt i øjeblikket, og alle dem, der stod omkring mig, gik helt amok, fortæller Kristian Viballe.

Den svedige sangerinde tog huen, slikkede og gnubbede den på diverse kropsdele inden hun tog den på, mens hun optrådte foran det tætpakkede publikum.

- Jeg havde taget den med, fordi jeg håbede, at hun ville skrive en autograf i den. Jeg havde en drøm i hovedet om, hun ville gøre det. Men det her var det vildeste, der overhovedet kunne ske, siger Kristian Viballe.

- Det var fuldstændig sindssygt. Jeg frøs helt i øjeblikket, og alle dem, der stod omkring mig, gik helt amok.

Vokset op med Miley

Det er ikke en tilfældighed, at Kristian Viballe havnede på tredje række. Han har længe været en stor fan, så han havde en klar mission om at komme så tæt som muligt på Miley Cyrus fredag aften.

- De senere år har jeg virkelig været vild med måden, hun er ligeglad med samfundsnormerne og bare gør sin egen ting, forklarer Kristian Viballe.

Kristian og vennerne gik tidligt ned til Rød scene for at komme så tæt på som muligt og ventede i 2,5 time på popikonet. For at forbedre chancerne for en autograf gav Kristian Viballe sin hue videre til en ven, der stod på første række.

Og så skete det. Det er ikke kun Kristian Viballe, der er begejstret over episoden.

- Min veninde begyndte at græde, og min mor synes, det er crazy. Folk har været helt oppe at køre. Dem omkring mig begyndte at filme, da jeg fik huen tilbage, og fotograferne spurgte efter billeder. Hele aftenen ville folk røre ved og lugte til huen, og der var endda en, der prøvede at tage den fra mig, fortæller Kristian Viballe.

Annonce

Et minde for livet

Miley Cyrus koncerten var selvfølgelig højdepunktet på årets Tinderbox for Kristian Viballe, men han var også svært begejstret for at opleve dronningen af popnoir Lana Del Rey og det 17-årige stjerneskud Billie Eilish.

- Og så glæder jeg mig helt vildt til Swedish House Mafia i nat, siger Kristian Viballe.

Kristian Viballe bor i Ringe, og den lyseblå hue går han for tiden rundt med, fordi han lige er blevet færdig med sin HF-uddannelse i Svendborg. Efter sommerferien skal han læse markedsføring i Aalborg.

Selvom Miley Cyrus ikke skrev sin autograf i huen, har hun dog alligevel efterladt sit aftryk. Bogstaveligt talt, for mærkerne fra hendes tandsæt sidder nu i huens bagkant, og hendes sorte læderbukser smittede af på det hvide stof. Selv hvis huen ikke havde fundet vej tilbage til Kristian Viballe, havde oplevelsen været det hele værd, fortæller han:

- Huen er blevet et minde for livet, og nu skal den helt sikkert rammes ind i en glasmontre.

Miley Cyrus holdt sig ikke tilbage, da hun fik huen i hånden. Det lå meget godt i tråd med resten af showet, der bar præg af Miley Cyrus' seksuelle stil. FOTO: Birgitte Carol Heiberg
Annonce
Odense

Tag kandidattesten her

Kerteminde For abonnenter

Spejderhytte ombygget til unikt fritidshus: - Det er måske et af de mest specielle sommerhuse i Danmark

Danmark

Søndagens coronatal: 1349 positive svar ud af 67.000 testede

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Nye fiskekvoter kommer til at koste Skipper Kurt halvdelen af sin løn: - Der er ingen, der gider betale, når de kun må komme hjem med en enkelt torsk

Odense For abonnenter

50 år med lig på bordet: Peter Mygind Leth er dødens detektiv - Disse sager har gjort størst indtryk på ham

Odense

Kunstner vil ikke fjerne kendt skulptur: - Den minder om det voldsomme svigt, kommunen udsatte mig for

Odense Håndbold

Althea Reinhardt var uigennemtrængelig i Champions League - Odense Håndbold sender slovenere hjem uden point

Sport

Axelsen efter H.C. Andersen-eventyr: - Vega gav mig energi og styrke

Erhverv For abonnenter

Johanne er en af Danmarks eneste kvindelige stenhuggere:  - Jeg har også masser af sten derhjemme

Danmark

Søndagens coronatal: 1349 positive svar ud af 67.000 testede

Debat

Pendlere i modkørende trafik

Erhverv

Mountainbikere og støjende unge forpester naturen: Lad skoven være i fred

Fyn

Går dit kryds til den rigtige fynbo? Tag testen og se, hvilken politiker der vil det samme som dig i din kommune

Kommunalvalg

Politikere med røde ører - glemte at invitere to lokale kandidater til fælles hygge med vælgere: - Jeg beklager simpelthen dybt

Odense For abonnenter

'Banjo' var ved at drikke sig ihjel: Nu krænger grill-kongen hjertet ud efter livslangt alkoholmisbrug

OB For abonnenter

Statistikkens sjældne lov gik den fynske vej - OB kom tilbage fra afgrunden med scoring i sidste sekund

Annonce