Annonce
Fodbold

Milano venter på Eriksen-pressemøde

Inter kender udmærket Christian Eriksens plusser fra tidligere kampe. Her scorer danskeren i november 2018 mod italienerne i Champions League-kampen. Foto: Eddie Keogh/Reuters/Ritzau Scanpix
Det er endnu ikke annonceret, hvornår præsentationen finder sted. Det er muligt, at det først sker onsdag aften før pokalkampen, hvor Inter hjemme møder Fiorentina.
Annonce

FODBOLD: Føljetonen om Christian Eriksens klubskifte fra Tottenham til Inter ventes inden for timer - eller måske et døgn - at nå sit punktum.

Alle i Milano venter et officielt pressemøde, men det er ikke sikkert, at det bliver i dag tirsdag.

Christian Eriksen skulle nu være til stede i Inter-huset, og det er givet en formalitet at få skrevet under, fordi de to lægeundersøgelser mandag formentlig er gået godt. I hvert fald så man mandag en smilende dansker vinke ud til tilhængerne.

Men det er også en mulighed, at Christian Eriksen først præsenteres ondag aften i forbindelse med Coppa Italia-kampen hjemme mod Fiorentina, så det hele gøres mest muligt festligt og rationelt for alle parter.

Det er næppe sandsynligt, at Eriksen debuterer for Inter onsdag. i stedet ville det være normalt, at det sker i weekenden, når Inter møder Udinese i ligaen.

De tre store sportsaviser i italien har travlt med Christian Eriksen, men også Kobe Bryants dødsfald fylder meget, og mandag var det øverste stof på de fleste aviser.

Den Rom-baserede Corriere dello Sport og den Milano-baserede La Gazetta dello Sport har dog Eriksen på forsiden i dag tirsdag, mens den Torino-funderedeTuttosport kører med Kobe Bryant, Juventus og Torino på forsiden, skriver Ekstra Bladet.

Det ventes, at den endelige overgangssum bliver på 17,5 millioner pund, fordi Tottenhams benhårde formand og forhandler Daniel Levy har stået fast på beløbet, påstås det af Sky Sport. Alternativet for Inter var at vente til sommer, hvor Eriksens kontrakt udløber, og han er gratis for alle klubber.

Inter agter altså at betale de 152 millioner kroner for retten til at benytte danskeren i fire måneder i jagten på at indhente topholdet Juventus, der ligger tre point foran Inter. Og så naturligvis for at være 100 procent sikker på danskeren på den længere bane - men omvendt kunne Eriksen og Inter bare have besluttet at sikre sig ved bare at skrive en kontrakt med virkning fra 1. juli.

Men så havde Eriksen nok været bænket i Tottenham resten af denne sæson.

17,5 millioner pund svarer til 152 millioner danske kroner.

I mellemtiden skulle Tottenham have købt kantspillerne Steven Bergwijn fra hollandske PSV Eindhove for nogenlunde samme beløb, som Tottenham forventes at få for Eriksen, skriver de engelske medier.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Danmark

'Træls', 'tåbeligt' og 'det vil vi ikke tolerere': DF-bagland kritiserer degradering af Kofod og Kjærsgaard

Annonce