Annonce
Fodbold

Milano venter på Eriksen-pressemøde

Inter kender udmærket Christian Eriksens plusser fra tidligere kampe. Her scorer danskeren i november 2018 mod italienerne i Champions League-kampen. Foto: Eddie Keogh/Reuters/Ritzau Scanpix
Det er endnu ikke annonceret, hvornår præsentationen finder sted. Det er muligt, at det først sker onsdag aften før pokalkampen, hvor Inter hjemme møder Fiorentina.

FODBOLD: Føljetonen om Christian Eriksens klubskifte fra Tottenham til Inter ventes inden for timer - eller måske et døgn - at nå sit punktum.

Alle i Milano venter et officielt pressemøde, men det er ikke sikkert, at det bliver i dag tirsdag.

Christian Eriksen skulle nu være til stede i Inter-huset, og det er givet en formalitet at få skrevet under, fordi de to lægeundersøgelser mandag formentlig er gået godt. I hvert fald så man mandag en smilende dansker vinke ud til tilhængerne.

Men det er også en mulighed, at Christian Eriksen først præsenteres ondag aften i forbindelse med Coppa Italia-kampen hjemme mod Fiorentina, så det hele gøres mest muligt festligt og rationelt for alle parter.

Det er næppe sandsynligt, at Eriksen debuterer for Inter onsdag. i stedet ville det være normalt, at det sker i weekenden, når Inter møder Udinese i ligaen.

De tre store sportsaviser i italien har travlt med Christian Eriksen, men også Kobe Bryants dødsfald fylder meget, og mandag var det øverste stof på de fleste aviser.

Den Rom-baserede Corriere dello Sport og den Milano-baserede La Gazetta dello Sport har dog Eriksen på forsiden i dag tirsdag, mens den Torino-funderedeTuttosport kører med Kobe Bryant, Juventus og Torino på forsiden, skriver Ekstra Bladet.

Det ventes, at den endelige overgangssum bliver på 17,5 millioner pund, fordi Tottenhams benhårde formand og forhandler Daniel Levy har stået fast på beløbet, påstås det af Sky Sport. Alternativet for Inter var at vente til sommer, hvor Eriksens kontrakt udløber, og han er gratis for alle klubber.

Inter agter altså at betale de 152 millioner kroner for retten til at benytte danskeren i fire måneder i jagten på at indhente topholdet Juventus, der ligger tre point foran Inter. Og så naturligvis for at være 100 procent sikker på danskeren på den længere bane - men omvendt kunne Eriksen og Inter bare have besluttet at sikre sig ved bare at skrive en kontrakt med virkning fra 1. juli.

Men så havde Eriksen nok været bænket i Tottenham resten af denne sæson.

17,5 millioner pund svarer til 152 millioner danske kroner.

I mellemtiden skulle Tottenham have købt kantspillerne Steven Bergwijn fra hollandske PSV Eindhove for nogenlunde samme beløb, som Tottenham forventes at få for Eriksen, skriver de engelske medier.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Stort træ spærrede hovedvej: Bilister hjalp med at slæbe grene og dirigere trafik

Leder For abonnenter

Parkering på fortove: Helt ærligt, vi er jo ikke Sverige

Lov er lov, og lov skal holdes, og derfor er vi på denne plads normalt stærke tilhængere af at overholde loven. For landets love, regler, forordninger, cirkulærer, rammer og aftaler er med til at skabe et samfund, hvor alle er stillet ens, uanset økonomisk, aldersmæssig, social, politisk, seksuel eller trosmæssig baggrund og orientering. Alligevel vil vi gøre en undtagelse i sagen om de rigide parkeringsregler, der omtales i avisen i dag. Regler, der gør, at en flyttemand ikke kan parkere sin flyttebil uden for den ejendom i et par timer, mens han bærer sofaer, lænestole og køkkengrej i flyttekasser ud i den ventende bil. Regler, der gør, at en vvs'er ikke kan parkere sin varevogn på et fortov for at løse et akut opstået problem med et lækkende vandrør i en etageejendom. Det er ganske enkelt for stift, for rigidt, for drakonisk. Danmark er et regelsamfund, og hurra for det. Men vi er ikke Sverige. Og vi skal have plads til, at vi også kan bo og leve i vores egne byer. Derfor skal en håndværker selvfølgelig kunne foretage en midlertidig parkering på et fortov uden at skulle frygte en parkeringsbøde. Det er klart, at vores gader og stræder ikke må ende i det rene kaos med biler parkeret på syditaliensk manér; på kryds og på tværs og på langs. Derfor skal vvs'eren, flyttemanden og tømreren parkere med den yderste omhu og omtanke, så han ikke er med til at skabe farlige situationer i trafikken, når gående eller cyklende skal udenom den parkerede lastvogn. Man kan mene, at håndværkere, flyttemænd og andre, der føler trang til at parkere på et fortov i en snæver vending, blot kan vælge lovlydighedens vej og anmode kommunen om en midlertidig parkeringstilladelse. Men helt ærligt: Hvor bureaukratisk kan verden blive? Lykkeligvis udviser mange parkeringsvagter allerede i dag konduite og sund fornuft i disse situationer og undgår at uddele bøder. Det er klogt og bestemt et eksempel til efterfølgelse. For helt ærligt. En flyttebil på et fortov skal der altså være plads til. Også selv om lov er lov.

Fyn For abonnenter

Frederik Barfoed: - Når det skal gå stærkt, kan vi være nødt til at parkere på fortovet

Danmark For abonnenter

Tusindvis af borgere betaler allerede mere end gennemsnittet: Nu risikerer de højere skat efter udligningslussing

Annonce