Annonce
Odense

Mikkeller: Guldbageren bliver til ølbar

Sådan ser der ud hos Mikkeller i Stockholm, og det kan godt tænkes, at indretningen i Odense kommer til at ligne. PR-foto

Verdenskendt dansk ølbar rykker ind i Store Gråbrødrestræde, der hvor Guldbageren ligger nu.

Annonce

Til foråret åbner en ny ølbar i byen. Helt præcis på adressen Store Gråbrødrestræde 7B, hvor Guldbageren har adresse lige nu. Det er københavnske Mikkeller, der rykker ind. Et af Danmarks mest velrenommerede mikrobryggerier, der findes adskillige steder i verden: Berlin, Bangkok, Barcelona og Bukarest for nu bare at nævne nogle af de byer, der begynder med B.

Med adressen i Store Gråbrødrestræde får Mikkeller en placering i det nye café- og restaurations-mekka i byen: Nær Soup Stone, Amy's Bar & Winehouse, Café Kræz, Gertruds, Snik Snak og det genopståede Franck A.

- Det er ikke længe siden, vi åbnede i Århus, hvilket har været et rigtig fint bekendtskab, hvorfor Odense er et naturligt valg til vores næste bar i Danmark. Placeringen på Store Gråbrødrestræde 7B er en rigtig god placering til en Mikkeller bar - det er centralt, men stadig en smule ydmygt, hvilket passer godt til, hvem vi er. Herudover synes vi, at Odense mangler en god ølbar, siger administrerende direktør i Mikkeller, Mikkel Borg Bjergsø.

Guldbagerens lejemål bliver snart overtaget af Mikkeller, der åbner ølbar til foråret.
Annonce

Design og vision

Mikkeller skiller sig ud fra andre ølbarer grundet deres design og deres vision, som er at brygge øl, der udfordrer kundens smagsnuancer samt ønsket om at give kunderne en helt bestemt følelse, når de drikker de forskellige øl. Herudover er Mikkellers vision, at øl skal blive et seriøst alternativ til vin og champagne under de velsmagende gourmetmiddage.

Ifølge direktør Bent S. Jensen fra Nybolig Erhverv Odense, der har hjulpet Mikkeller med at finde placeringen, er der også plads til en ny ølbar i Odense city.

- Folk spiser mere ude og går generelt mere ud og hygger sig. Det kan både være en hverdag såvel som i weekenden. Den senere tid er café- og restaurationsbranchen blomstret op i byen, og byens brugere har taget godt imod de mange nye steder. Seneste nyåbnede restaurant er Molotov på Gråbrødre Plads, som vi lejede ud til i september, og efter sigende skulle der være blevet taget rigtig godt imod burger- og cocktailbaren, siger Bent S. Jensen.

Det bliver en anden slags gær, som fremover vil blive brugt på adressen, hvor Guldbageren ligger nu.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bæredygtigt byggeri i Nyborg Kommune

Odense For abonnenter

Tiltalts brødre forsøgte at betale sig fra voldtægt: 16-årigt offer tilbudt op til 50.000 kroner for at trække anmeldelse tilbage

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce