Annonce
Erhverv

Mikkel og Claus vil skabe mere liv i innovationscenter: Kælderlounge med livemusik og drinks på vej

Mikkel Hammershøj Marcussen (forrest) vil skabe et loungemiljø i kælderen af Innovationscenter Assens, og det har indehaver Claus Valsøe givet ham frie tøjler til. - Når det bliver en succes, så er det fuldt ud Mikkels fortjeneste, siger Claus Valsøe. De er sikre på, at borgerne i Assens vil tage imod det nye initiativ med åbne arme. Foto: Amalie Hermansen
25-årig har fået frie tøjler til at skabe et loungemiljø i kælderen af Innovationscenter Assens.

Assens: Det har været en hård start for Innovationscenter Assens, der ligger placeret midt i rundkørslen ved Østergade, Nørregade og Møllegade.

Planen var først, at det nye iværksætterkontormiljø skulle starte op den 1. marts 2020, men den åbningsdag blev udskudt ad flere omgange på grund af corona. Derfor var det først et halvt år efter, at indehaver Claus Valsøe kunne lade borgmester Søren Steen Andersen (V) klippe snoren til centeret officielle åbning i september.

Og selvom pandemien fortsat kræver forsamlingsforbud, mundbind og afstand, så er iværksætterlysten i innovationscenteret ikke sat på pause.

Annonce

25-årige Mikkel Hammershøj Marcussen, der lige nu er i virksomhedspraktik i Innovationscenter Assens, har nemlig fået frie tøjler af Claus Valsøe til at skabe et helt nyt koncept, der skal holde til i centerets kælder: Inno Lounge.

- Mit fokus er at koordinere events og få en frygtelig masse idéer, så vi kan få skabt noget liv i huset, siger den 25-årige, der er uddannet serviceøkonom og har studeret Innovation og Entrepreneurship.

Mikkel Hammershøj Marcussen nævner Ladies Night, koncerter med up-coming musikere og foredrag om iværksætteri som events, der ville være plads til i loungen i kælderen på Østergade 78.

Vil samle folk

Loungen skal være et miks af flere forskellige events, der har forskellige målgrupper, som eksempelvis livemusik, foredrag og temaaftener. Derudover vil loungen også have åbent hver torsdag og fredag i tidsrummet 15-23, når loungen først har åbnet dørene den 6. maj.


Mit fokus er at koordinere events og få en frygtelig masse idéer, så vi kan få skabt noget liv i huset.

Mikkel Hammershøj Marcussen


Det er meningen, at man i baren i loungen kan købe både drinks og specialøl, men Claus Valsøe understreger, at loungen ikke skal fungere som et sted, hvor man kan hænge ud i hele åbningstiden og drikke.

I kælderen er der lige nu et studie, hvor en gruppe unge drenge indspiller musik og får besøg fra hele Danmark. Det er nu udvidet til studie nummer to, der skal fungere i samspil med den kommende Inno Lounge, hvor der også skal være stor fokus på up-coming musikere. Foto: Amalie Hermansen

- Det må ikke ses som et værtshus. Vi går meget op i, at det er seriøst, så det er et andet klientel, vi går efter, siger Claus Valsøe, der i opstarten ikke har de store ambitioner om at tjene på Inno Lounge:

Innovationscenter Assens

Claus Valsøe tog de første skridt til Innovationscenter Assens i december 2019 sammen med Marie-Louise Larsen, som dog senere forlod projektet, da hun gik fra at være selvstændig til at blive ansat i en virksomhed.

Indehaveren fortæller, at man forud åbningen af centeret havde underskrevet lejekontrakter med syv virksomheder, men fire af dem har været nødt til at lukke under pandemien.

Derfor bliver kontorpladserne lige nu udfyldt af Claus Valsøes egne selskaber samt hans datters rengøringsfirma.

- Indtægterne skal komme fra udlejning af kontorlokalerne i innovationscenteret og ikke fra loungen. I starten handler det om at få samlet folk og skabt noget nyt, siger han.

Forhåbningen er, at Inno Lounge inviterer indenfor til åbningsfest for 50 personer den 6. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce