Annonce
Nordfyn

Mikkel fik personlig hilsen fra sin efterskole

Mikkel Kølleskov, der bor i Bogense, fik sig en kærkommen overraskelse, da han pludselig fik besøg af forstanderen fra sin efterskole, Vestfyns Efterskole i Tommerup. Privatfoto
Mikkel Kølleskov, der bor i Bogense, fik sig noget af en overraskelse, da han pludselig fik besøg af forstanderen fra sin efterskole, hvorfra han ligesom de øvrige elever er hjemsendt fra.
Annonce

Bogense: Med 35 elever er Vestfyns Efterskole i Tommerup Danmarks mindste efterskole. Et bevidst valg, der er med til at skabe en tæt og familiær atmosfære, som viser sig at vare ved i denne tid, hvor eleverne er hjemsendt på grund af faren for coronavirus.

Det kan Mikkel Kølleskov fra Bogense tale med om. Fredag fik han sig noget af en overraskelse, da han pludselig fik besøg af skolens forstander, Marie Klit. Med sig havde hun en pakke med godter fra efterskolen. Gaven blev afleveret i behørig afstand. Nok er eleverne ude af øje i disse dage, men ikke ude af sind.

Da Mikkel så nærmede på pakken, opdagede han, at den indeholdt friskbagte boller, hjemmelavet syltetøj, en pakke kød fra skolens egen besætning af gamle husdyrracer, fire-seks spirede kartofler, en jordbærplante, et påskeæg og en blomst og et personligt brev fra elevens huslærer.

Bag rundturen til skolens elever lå den tanke, at de skulle en opmuntring, så de stadig føler, at de er en del af skolen, selv om undervisningen nu foregår over nettet. Varerne i pakken er nogle af de produkter, som eleverne sædvanligvis selv er med til at frembringe på marken, i haven og i efterskolens køkken.

Annonce
Fyn

Ny hollænder flyver ind til Odense Håndbold

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Hvorfor skulle jeg overhovedet stemme?

Odense

Efterlyst kvinde er blevet fundet

Annonce