Annonce
Faaborg-Midtfyn

Mikkel Beha fortæller om familiens kurs mod nord

Mikkel Beha Erichsen holder foredrag i Horne. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
22. april kommer Mikkel Beha Erichsen til Horne med sit foredrag "Mikkel og den hvide verden".
Annonce

Horne: Mikkel Beha Erichsen er klar med foredraget "Mikkel og den hvide verden", hvor han tager publikum med på en rejse op langs Norges kyst, med kurs mod polarisen og øgruppen Svalbard.

I mange år har familien drømt om at sætte kursen mod nord. Efter års forberedelse med at klargøre deres nye ekspeditionsskib, Wallenberg, har de nu igen kastet fortøjningerne og er taget ud på eventyr. De har sat sig for at sejle så langt mod nord, som de kan. Derop hvor hvalerne i vintermørket kommer ind for at spise sig fede i sild, hvor efterårslavtrykkene viser tænder, og alle i familien bliver sat på prøve, når de skal dykke i iskoldt vand og lære at overleve i Finmarkens ekstreme kuldegrader.

Annonce

Storslået natur og klimaforandringer

Mikkel Beha fortæller om afrejsen fra København og rejsen ud i den storslåede nordiske natur, men også derop hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men barsk og synlig virkelighed, hvor stigende temperaturer får isen til at smelte, og vejret bliver mere og mere ekstremt.

Foredraget finder sted onsdag 22. april kl. 19-21 i Horne Hallen. Det er Horne Hallens Støtteforening, der er arrangør. Billetterne udbydes på Tikko.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Annonce