Annonce
Fyn

Mie Højlund matchvinder for Odense Håndbold

Odense-spillerne jublede, da Mie Højlund (foto) fik scoret til slutresultatet 20-19 over København Håndbold 13 sekunder før tid i en træningskamp i Falster Cup. Foto: Michael Bager
Odense Håndbold vandt rimelig intens testmatch i Nykøbing over København Håndbold i Falster Cup med et enkelt mål.
Annonce

HÅNDBOLD: Der var god kamptræning - med masser af skarp håndbold til ben og arme - da spillerne fra Odense Håndbold og København Håndbold torsdag tørnede sammen i træningsturneringen Falster Cup i Nykøbing.

Og de mange smil og råb hos de orange spillere efter sejren på et enkelt mål - 20-19 - viste, at fynboerne havde taget tingene alvorligt, og at det var en sejr, der kunne bygges videre på frem mod den vanskelige start på ligasæsonen med et møde i Odense med de forsvarende mestre fra Team Esbjerg, lørdag den 22. august.

Og - selvfølgelig, fristes man til at sige - var det Mie Højlund, der 13 sekunder før tid sørgede for den fynske sejr, da hun i et gennembrud tog tingene i egen hånd efter en Odense-timeout. I det efterfølgende febrilske forsøg på at jagte en udligning smed københavnerne bolden væk.

Cheftræner Ulrik Kirkely brugte sin trup bredt og man så nye spillere som Helena Elver, Anne Cecilie La Cour samt verdenstjernen Lois Abbingh i aktion. Abbingh var dog ukoncentreret, da hun brændte et straffekast ved stillingen 18-18.

Tess Wester og Althea Reinhardt deltes om opgaven i Odense-målet.

I det intense opstartsprogram skal de orange have mere kamp-håndbold i benene allerede på lørdag. I Sydbank Arena i Odense tager Odense således  imod Nykøbing Falster Håndboldklub.

Det bliver i endnu en kamp tidligt på dagen. Mødet med København Håndbold havde start kl. 11.00, og testopgøret i Odense på lørdag mod Nykøbing har kampstart kl. 11.45.

Annonce
Annonce
GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Fyn

Flere arbejdspladser i sigte: Cannabis-succes åbner døren for flere job - byggeri bliver genoptaget

Odense

V-politiker raser: Udvalg ville ikke tale om Tarup Gl. Præstegaard

Annonce