Annonce
Faaborg-Midtfyn

Midtfynspostens boligtip: Ejendom med mange charmerende rum og vinkler

Den store terrasse, der er delvis overdækket har udgang fra både køkken/alrum og opholdsstue. Foto: ERA Consult.
Annonce

Boligtippet: I Ferritslev, midt på Fyn, ligger denne velmoderniserede tidligere landejendom, hvor man får mange spændende vinkler, hjørner, kroge og rum. Boligarealet lyder lige nu på 182 kvm, mens der er andre bygninger på 126 kvm, og adressen er Grønnegyde 2 i Rolfsted, tæt ved sportshallen og et pænt stykke fra den gennemgående vej.

Indenfor i entreen er der dejlig opholdsstue til højre. Her det de oprindelige planker på trægulvet, der i renoveret stand tager sig godt ud. Stuen har dobbeltdør ud til skærmet og overdækket terrasse, og det samme har skønt køkken/alrum ved siden af. Her er klassiske mørke klinker på gulvet i det store rum, hvor spisestuen kan placeres mellem selve køkkenafdelingen og døren til haveafdelingen.

Nuværende ejere har boet i ejendommen i op mod 15 år og har fået køkkenet moderniseret. Der er også foretaget andre forbedringer, blandt andet i badeværelset. Det kommer man til via mellemgang og baggang, hvor man på vejen passerer forbi det oprindelige badeværelse med velholdt hvid sanitet og hvide fliser. Det lyder måske kringlet, men er det egentlig ikke - og slet ikke når man bebor stedet. I det nye badeværelse er kar og en rund brusekabine markante detaljer.

Så er gildesstuen lige om hjørnet, og her bliver den runde brusekabine pludselig til en slags tårnbygning med små vinduer i stuen. Såvel det nye badeværelse som gildestue er i en tidligere staldbygning, hvor man har bevaret de gamle staldvinduer og placeret en plexiglasrude foran for at holde på varmen. Boligen opvarmes med jordvarmeanlæg med mulighed for at bruge to brændeovne.

I den store stue med klinker på gulvet står en effektiv brændeovn, og her er en bar og plads til billardbordet i det daglige. Men der er mere endnu. I denne del af huset er et godt disponibelt rum og et kontor, der er sammenhængende. Fra gildestue er også dør til to rum, som familien bruger til opbevaring af forskelligt. Endelig er sidste stop i denne afdeling garagen. På loftet over disse rum ville der være mulighed for at indrette mere boligareal, gør ejendomsmægler Erik Rask opmærksom på, og det kunne være 60 kvm og 91 kvm.

Men der er allerede aktivitet på 1. salen, hvortil trappen fører i den lille mellemgang. Her er repos, stort værelse med en charmerende vinkel og tilhørende repos. Desuden ses stort soveværelse, med bjælker og loft til kip, og her er også en repos. Gennem vinduerne er fine kig ud over haven og de omkringliggende landskaber.

Ejendommen egner sig godt til familien, der er glade for aktivitet, og som samtidig ikke går så meget op i staudebede. Haven nedenfor terrassen har en flot dybde med høj beplantning udenom, og der er godt bunddække til at tage over i jordbunden. På husets anden side er en stor plæne, hvor der er mange muligheder for nyanlæggelser, og her kan man lave sin egen skov, japanske have, fiskedam og sansehave. Der er mange muligheder. Heromme er også en terrasse, der knytter sig til gildestuen, og der er flere parkeringsmuligheder. Der er gåafafstand ti SuperBrugsen og busholdeplads, og der er under 15 kilometer til Odense.

Det er en charmerende ejendom med en god ånd, og familien, der flytter nær deres forretning i Odense, har været og er meget glade for huset.

Ugens Boligtip

Brødtekst

Den runde brusekabine, som nuværende ejer selv har opfundet, bliver inde i naborummet, gildestuen, til et dekorativt tårn. Foto: ERA

Om Boligen

Adresse: Grønnegyde 2, Rolfsted, 5863 FerritslevKontantpris: 2.365.000 kroner

Ejerudgift: 2.078

Grundareal: 4.343, heraf vej: 1.223 kvm.

Opført 1911/1984

Boligen sælges gennem Ejendomsmæglerfirma ERA Consult, Erik Rask Nielsen, Lodskovvej 23, 5863 Ferritslev Fyn. Telefon 65981680

Køkken er moderniseret til mange skuffer, og der er stor flader at arbejde ved. Foto: ERA Consult.
Der kan være plads til flere møbelgrupper og krukker på terrassen, hvor man kan kigge dybt ned i haveanlægget. Foto:: ERA
I gildestuen, og den vil man sikkert nødig undvære, hvis man har den, er kønt brunt klinkegulv, og de gamle staldvinduer er bevaret. Foto: ERA
Den lille terrasse er ved gildestue, og på denne side af ejendommen er stort plæneområde. Foto: ERA
Man når langt med en havetraktor, når plænen skal slås. Foto: ERA
Der er opsat klar plexi foran staldvinduet. Foto: ERA
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Danmark

Fundings analyse: Læg mærke til disse tre ting ved Messerschmidts forfremmelse

Annonce