Annonce
Faaborg-Midtfyn

Midtfyns Festival i offensiven: Inviterer til arrangement på kendt dance-café

Midtfyns Festivals direktør, Sune Vesterlund, glæder sig til at kunne invitere odenseanerne på en hyggelig aften med masser af midtfynsk festivalhygge. Arkivfoto: Kim Rune

Den nye Midtfyns Festival fortsætter sin charmeoffensiv. Denne gang er de klar til at byde folkene i Odense velkommen til midtfynsk folkelighed, nostalgi og musik.

Midtfyn/Odense: Knapt to uger efter Midtfyns Festival kunne føje de første navne på næste års festivalplakat, er arrangørerne nu ude med deres første af flere åbne arrangementer, der skal skabe opmærksomhed omkring den kommende festival.

Den 23. november indtager Midtfyns Festival den populære natklub Boogie Dance Café på Nørregade i Odense fra 18.30-20. Her kan man gratis komme ind og høre personligt fra festivalens arrangører, hvad festivalen er for en størrelse og samtidig få en forsmag på musikken samt smagsprøve på eksklusive festivalprodukter. Der vil på denne aften blive serveret Midtfyns Festival-øl en Midtfyns Rom til samme lejlighed.

Billetter og folkeaktier vil, foruden køb af øl og rom, også kunne købes til arrangementet på Boogies. Alt omsætning denne aften går direkte til støtte af Midtfyns Festival. Som en del af underholdningen på aftenen kan man opleve Holmen Hustlers, der er et af hovednavnene på næste års festival.

Direktøren for festivalen, Sune Vesterlund, fortæller, at det ikke er tilfældigt, at Boogies blev den udvalgte placering.

- Vi kan se på både vores salg af billetter samt interaktioner på Facebook, at rigtig mange af vores følgere er fra Odense. Derfor vil vi gerne byde dem indenfor til lidt hygge og orientering. Vi har jo stadig vores arrangement i Ryslinge ugen efter, hvor vi håber at kunne afsløre nye navne til plakaten, fortæller han.

Den foreløbige antal solgte billetter vil direktøren imidlertid ikke ud med, før flere navne er kommet på plakaten, men forsikrer, at festivalens nuværende delmål er opfyldt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Formanden vil på de skrå brædder

Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce