Annonce
Faaborg-Midtfyn

Midtfyns Ferieby erklæret konkurs: Coronakrisen fjernede det allersidste håb


Ringe: Midtfyns Ferieby er erklæret konkurs, oplyser bestyrelsen bag feriebyen i en pressemeddelelse.

Konkursbegæringen er indsendt til Skifteretten i Svendborg tirsdag d. 24. marts 2020 på grund af insolvens, oplyser bestyrelsesformand Annette Poulsen i pressemeddelelsen.

- Vi har kæmpet en indædt kamp for Midtfyns Feriebys overlevelse, og det virkelig sørgeligt at måtte sande, at det ikke kan lade sig gøre. Den nuværende situation med Covid19-pandemi og som følge deraf en lang række annulleringer ind i de kommende måneder, har desværre med ét fjernet det allersidste håb og gjort det til en umulig opgave for os at sikre fortsat drift. Bestyrelsen ser derfor ingen anden udvej end at indgive konkursbegæring, siger hun.

- Det er en meget trist dag for Midtfyns Ferieby og ikke mindst for Ringe by og hele egnen, som nu står uden dette unikke overnatningstilbud med 32 værelser. De igangsatte initiativer i starten af året med øget dialog med de lokale foreninger, events og virksomheder samt en fantastisk lokalproduceret reklamefilm, gav os som frivillig bestyrelse ekstra blod på tanden og fornyet tro på, at vi kunne knække vinterens nedadgående belægningskurve. Men vi må desværre se i øjnene, at vi ikke kan modstå de konsekvenser og den usikkerhed som Covid19 med ét har ført med sig, lyder det endvidere i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg For abonnenter

Massiv jordforurening nej tak: Flertal i Nyborg Byråd vil ikke købe den forurenede Lynfrosten-grund

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce