Annonce
112

Midt om natten: Tyve stjal havemøbler for 15.000 kroner fra Jysk i Faaborg

Tyve slap afsted med møbler for omkring 15.000 kroner fra Jysk Faaborgs udendørs udstilling. Foto: Maria Retoft Pedersen
- Det er jeg stærkt irriteret over, lyder det fra Jysk Faaborgs butikschef, Christian Hummelgaard.

Faaborg: De seneste dage med sol har betydet, at havemøblerne har været flittigt i brug rundt omkring på terasserne i det faaborg-midtfynske, og også hos Jysk i Faaborg er havemøblerne tilsyneladende i høj kurs for tiden.

I hvert fald var forretningen udsat for et noget usædvanligt tyveri natten til fredag.

Gerningsmænd lykkedes med at slippe afsted med en anseelig mængde møbler fra Jysk udendørs udstilling i løbet af nattetimerne.

Det drejer sig blandt andet om loungesæt, hyndeboks, positionsstole, daybeds og og spisebordsstole, fortæller butikschef Christian Hummelgaard, der anslår, at udbyttet har en værdi af cirka 15.000 kroner.

Møblerne befandt sig bag et aflåst hegn.

- Jeg kan ikke se, at de har brudt hegnet op, så de må næsten have været flere om det. De må være kravlet over hegnet, og så må de have læsset varerne hen over. Det er tunge ting, og de må have haft en trailer, en varevogn eller lignende, siger Christian Hummelgaard.

Han har aldrig oplevet lignende i sin tid i Jysk, siger han.

- Jeg er stærkt irriteret over det her, og jeg er træt af, at nogen ikke kan holde fingrene for sig selv. Hvis det sker igen, kan det jo betyde, at vi ikke kan have udstillingen stående udenfor om natten. Så skal vi rykke varerne ind hver aften, og det vil være en meget stor opgave for os, især i den her tid, hvor vi i forvejen er presset på bemandingen, siger Christian Hummelgaard.

Han har selv lavet et opslag på Facebook omkring de ubudne gæster.

- Jeg håber selvfølgelig, at nogen har set noget, eller at folk vil være opmærksomme, hvis de pludselig får tilbudt havemøbler, der kunne stamme herfra, lyder det fra butikschefen.

- Og vi har allerede fået et par henvendelser fra folk, efter de har set opslaget, så det er vi meget glade for, siger han.

Episoden er meldt til Fyns Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg For abonnenter

Massiv jordforurening nej tak: Flertal i Nyborg Byråd vil ikke købe den forurenede Lynfrosten-grund

Annonce