Annonce
Nordfyn

Midt i udvidelse: Stort møbellager er blevet ødelagt af brand

Branden var hurtigt slukket, da manglen på ilt havde kvalt flammerne. Skadesservice arbejder stadig på at redde det der kan reddes. Foto: Ann Lykke

Kvalitetsmøbler i Bogense ramt af brand midt i udvidelsesplaner.

Annonce

Bogense: Indehaver af Kvalitetsmøbler.dk på Mejerivej i Bogense Flemming Hansen blev onsdag morgen klokken 5.19 kontaktet af indsatsleder Mads Buse fra Beredskab Fyn.

- Jeg tror hellere, du må komme, Flemming, siger indsatslederen til mig, fortæller han.

Da han ankommer, er brandvæsen og politi i fuld gang, og beboerne ovenpå er netop evakueret. Porten ind til hans virksomhed er lukket, og han kan blot stå og se på.

Kort tid efter slår beredskabet sig vej ind i butikken, så røgdykkerne kan komme i arbejde. Tilsyneladende er branden opstået i lagerdelen, men ilden skulle efter de første meldinger have kvalt sig selv. Derfor har der ikke været vilde flammer, og ilden har ikke sat sig spor udvendigt på bygningen.

Flemming Hansen står midt i at udvide med en forretning i Oslo, men nu er hele hans lager brændt eller sodskadet. Foto: Ann Lykke

Flemming Hansen er rystet og ved knap, hvad han skal sige.

- Det er fuldstændig surrealistisk, siger han.

Han står med en nøgle til firmabilen i hånden, som er smeltet i branden, så den er ubrugelig. Bilen, som stod uden for bygningen, fejler derimod intet. Bygningen har været så tæt, at det kun er indvendigt, branden har gjort skade.

Flemming Hansen havde netop været i Norge og fået lokaler, fordi han står foran at udvide sine tre butikker i Danmark med en i den norske hovedstad. Ordrer for 200.000 kroner var allerede gjort klar og ligger nu forkullede foran bygningen.

Butikken skulle netop i dag have sendt for 100.000 kroner til Sønderjylland, men må i stedet ringe rundt til sine kunder og forklare årsagen til den udeblevne leverance.

Foto: Ann Lykke
Foto: Ann Lykke
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Svogre starter møbelvirksomhed: Kunderne står i kø for at købe håndlavede fynske borde

Fyn

Sådan ser økonomien ud i din kommune: Forsigtig optimisme hos fynske borgmestre

Annonce