Annonce
Sydfyn

Midlertidigt lukket: Mistanke om mus i dagligvarebutik

Meny i Hesselager er i øjeblikket lukket på grund af mistanke om mus. Arkivfoto.
Meny i Hesselager holder lukket tirsdag på grund af mistanke om mus i butikken, oplyser dagligvareforretningen på sin Facebook-side. Det er endnu uvist, hvornår butikken genåbner.
Annonce

Hesselager: Folk i og omkring Hesselager, som plejer at handle i det lokale supermarked Meny, må tirsdag søges andetsteds for at købe dagligvarer.

Det holder nemlig midlertidigt lukket, da der er mistanke om mus i butikken, oplyses det på Meny Hesselagers Facebook-side.

- Vi har valgt at sætte alt ind på at sikre at de varer vi sælger ikke er skadelige for alle jer. Vi har et tæt samarbejde med Mortalin, fødevarestyrelsen samt Dagrofa. Vi vil derfor også i denne anledning understrege, at vi ikke åbner før situationen er under kontrol, lyder det i et opslag, som er slået op af købmand Jan Gårde Klingenbjerg, og som kan læses nedenfor.

Annonce

Arbejder på sagen

Købmanden forklarer til Fyns Amts Avis, at mistanken om mus opstod tirsdag morgen.

- Der var nogle spor om aktivitet, som gjorde, at vi med god grund måtte lukke ned, siger Jan Gårde Klingenbjerg og forklarer, at man har skadedyrsbekæmpere fra Mortalin på sagen.

- De arbejder med at sektionere butikken og finde ud af, om der er en mus, som vi har mistanke om, at der er, og hvor den har været. Og så leder man efter eventuelle adgangsveje, hvorfor bygningen bliver gennemgået fra top til tå, siger Jan Gårde Klingenbjerg.

Det er endnu uvist, hvornår dagligvarebutikken genåbner. Sikkert er det, at det ikke bliver til normal tid onsdag morgen, forklarer købmanden.

- Vi åbner ikke som normalt klokken syv. Det kan jeg godt sige. Udsigten lige nu er, at vi tager en status igen i løbet af onsdag formiddag, siger han.

Jan Gårde Klingenbjerg, som sammen med sin hustru Simone ved årsskiftet overtog ansvaret for Meny Hesselager, opfordrer indtil da kunderne til at holde øje med butikkens Facebook-side, hvor det vil blive meldt ud, hvornår en genåbning sker.

Han oplyser desuden, at pakker fra GLS og Postnord, som er sendt til butikken til kundernes afhentning, er ved at blive omdirigeret.

- Så skulle folk gerne få en ny besked om, hvor de kan afhente dem, siger han.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

OB spiller første træningskamp mod Assens FC

Nyborg

Brand i bus på lavbroen

Odense

De har søgt i tre år: Nu har somaliske mødre og SSP Odense fået første million til at hjælpe unge indsatte

Annonce