Annonce
Middelfart

Middelfarts Ligahold slår rivalerne og tager pokaltrofæet med hjem

Lørdag kunne herrerne fra Middelfart Volleyball Klub tage pokaltrofæet med hjem og kalde sig vindere af dette års pokalturnering. Pokalturneringens Cup Fighter blev Irvan Brar fra Middelfart. Foto: Maj Petersen
Lørdag spillede Ligaholdet fra Middelfart Volleyball Klub pokalfinale mod Gentofte Volley.

Nordvestfyn: Det lå ikke nødvendigvis i kortene, at Ligaholdet fra Middelfart Volleyball Klub lørdag kunne kalde sig pokalmestre efter finalekampen mod Gentofte Volley - et hold, som Middelfart to gange tidligere i sæsonen har tabt til, og som indtil lørdag var ubesejret i ligaen.

Men tredje gang blev lykkens gang for Ligaholdets herrer, der vandt overbevisende over rivalerne fra Gentofte med spillets tre første sæt på deres side - og med det pokalturneringen.

Det er træner Mike Bossences første pokalturnering med Middelfart-holdet, og selvom Gentofte var en hård nød at knække, så er han ikke overrasket over resultatet.

Annonce

- Det er svært at spille mod et hold som Gentofte, som spiller en meget lignende stil (som os red.). Og vi forventede en hård kamp, for det her hold spiller for de store kampe, siger han og uddyber, at kampen i sidste ende forløb, som han havde forventet.

- Vi var ret selvsikre på den her kamp, fordi vi gradvist er blevet bedre og bedre mod Gentofte. Så det her var kampen, vi ville have. Og ud af alle hold, så var det her den kamp, vi var mest selvsikre på.

Allerede fra første serv viste Middelfart Ligahold deres styrke i anfører Nikolaj Hjort, der var et tilbagevendende navn, når der skulle uddeles point til Middelfarts side. Og point kom der masser af. Under både første og andet sæt holdt Middelfart en sikker føring, og selvom Gentofte flere gange var lige ved at overhale, måtte de i sidste ende acceptere Middelfarts gode spil. Første sæt endte 25-18 og andet sæt 25-20 til Middelfart.

Med andet sæt blev det første gang i sæsonen, at Middelfart har vundet to sæt over Gentofte.

Den store gyser kom i kampens tredje og sidste sæt, hvor holdenes point synes at gå hånd i hånd på pointtavlen. Først tog Gentofte føringen, men lige efter kom Middelfart - og så fulgtes pointene ellers bare. Til 7-7. Til 12-12. Til de nervepirrende 24-24, hvorefter Middelfart tog tredje sæt hjem med 24-26 og med det også pokaltrofæet.

Og det er stort, fortæller en glad anfører for Middelfart, Nikolaj Hjort.

- Det betyder pisse meget. Det har været vores mål fra starten med det her nye projekt. Det er et helt nyt hold, vi stiller med i Middelfart, og det er klart vores ambition at spille med om medaljer i alle turneringer. Og at vi så allerede i februar beviser, at det kan lade sig gøre, det er pisse fedt, og det er mega stort, siger han.

Sejr på hjemmebane

Pokalfinalekampen skulle egentlig have været afslutningen på Final 4 stævnet i Århus tidligere i februar, men på grund af corona skulle kampene spilles lokalt i stedet for. Og det blev en fordel for Middelfart-herrerne, der spillede lørdagen finalekamp på hjemmebane i Lillebæltshallen - dog uden publikum, der i stedet kunne følge med på en live stream.

At sejren finder sted på hjemmebane, er kun et plus - også selvom det var uden tilskuere.

- Det er klart, at vi ville have elsket at have mange tilskuere. I Middelfart og Strib plejer der at komme rigtig mange mennesker til de her fede kampe, men selvom det er uden tilskuere, så er det stadig fedt at spille på hjemmebane, siger Nikolaj Hjort og tilføjer:

- Det er den hal, vi træner i hver dag, og nu kan vi gå ud i vores eget omklædningsrum og fejre det. Det gør det lidt mere specielt.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Fynsk forretningsmand skyder mange millioner i ny Odense-bank

Danmark

Fredagens coronatal: 1085 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Fiskebil var i syv sind efter besked fra kommunen: Nu langer den fisk over disken et andet sted - 'det ikk' så ringe endda'

Odense For abonnenter

Personalemangel i sommerferien: Ingen særlige hensyn til afløsere og vikarer

Middelfart

Mathias tripper for at genåbne sin natklub: - Jeg har aldrig før haft så mange sommerfugle i maven

Kerteminde For abonnenter

Nødråb fra stamgæsterne hos historisk perle: Hvorfor er vores værtshus lukket?

Danmark

Fredagens coronatal: 1085 nye smittede

Faaborg-Midtfyn

Langt fra nok: Forældre må se døende Marco en time på hans et års fødselsdag

Kerteminde For abonnenter

77 ud af 88 badehuse bryder reglerne - nu varsler kommunen nyt besøg: Formanden mener, det går for vidt

Sport

Mens du sov: Badminton-Axelsen videre, svømme-Blume videre og løber-Sara videre

Nyborg For abonnenter

Dorte O. vandt medalje ved OL og blev verdensmester fire gange: - Jeg havde aldrig troet, at jeg kunne nå så langt

Odense For abonnenter

Social- og sundhedshjælperen Ole sprang fra: - Det er træls at være vikar i Odense Kommune

Assens

Brian er pedel på Terrariet og er 'skidebange' for slanger

Annonce