Annonce
112

Middelfarts kommunaldirektør stopper: - Jeg har lyst til nye udfordringer

Steen Vinderslev. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen.
Annonce

Middelfarts kommunaldirektør Steen Vinderslev stopper efter otte år på posten.

Det oplyser kommunen på www.middelfart.dk.

"Det har været et privilegium at være en del af holdet i Middelfart Kommune gennem alle årene. Samarbejdsorienterede byråd og særdeles kompetente borgmestre har givet det bedste grundlag for mit og de øvrige ansattes virke. Jeg har sat utroligt meget pris på at være ansat i Middelfart Kommune og har haft et meget stort rum at arbejde i samt masser af gode relationer til borgere, erhvervsliv og kolleger", siger Steen Vinderslev ifølge en pressemeddelelse.

"Jeg har nu været ansat i otte år som kommunaldirektør og har lyst til nye udfordringer i mit arbejdsliv. Det har jeg fundet i Furesø Kommune, der, som Middelfart, er en meget stærk bosætnings- og erhvervskommune med et solidt økonomisk fundament. Jeg glæder mig til at blive en del af holdet i Furesø og give mit bidrag til den videre udvikling der", tilføjer han.

Steen Vinderslev blev ansat i Furesø Kommune i forbindelse med et byrådsmøde onsdag aften.

"Steen har ydet en formidabel indsats i Middelfart Kommune gennem de sidste 19 år. Han har sat præg på utroligt meget, og været en helt central spiller i udviklingen af den Middelfart Kommune, vi kender i dag. Vi har i byrådet haft en sikker og udviklingsorienteret sparringspartner, der har formået sammen med den øvrige organisation at skabe grundlaget for en stærk kommune og gode beslutningsprocesser i byrådet. Jeg har været meget tilfreds med den betjening og rådgivning, som Steen har ydet, og jeg ønsker ham al det bedste i Furesø. Nu går vi i tænkeboks og vurderer på situationen samt hvilket setup, vi skal køre med frem til, at der er ansat en ny kommunaldirektør", siger borgmester Johannes Lundsfryd (S) i pressemeddelelsen.

Steen Vinderslev har været i Middelfart Kommune siden 2000, hvor han blev ansat som direktør for centralforvaltningen.

Han tiltræder i sin nye stilling 1. august 2019.

Fyens.dk følger op på sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce