Annonce
Middelfart

Middelfartere til jazzfestival: - Vi elsker Middelfart

Rigtig mange Middelfartere brugte lørdagen i selskab med hinanden, kolde fadøl og jazzmusik enten på Torvet eller Gl. Havn. Avisen spurgte et par af dem, hvorfor de havde valgt at bruge dagen på jazz.

Mette Jensen, Middelfart, og kæresten Jørgen Offenbach Jørgensen, Vejle:

Foto: Mette Mørk

- Vi glæder os rigtig meget til at høre The Blues Brothers i aften. Det er en dejlig uformel måde at bruge lørdagen på. Musikken er gratis, og man kan komme, som man er. Det er meget Middelfart-agtigt, at det er uformelt, og det kan jeg (Mette Jensen, red.) godt lide.

- Det er første gang, jeg (Jørgen Offenbach Jørgensen, red.) er med, Jeg hører nogle gange lidt fortorvsjazz. Jeg kan godt lide jazz nu - jeg tror, det er noget, der er kommet med alderen. Jeg forbinder det med noget hyggeligt og tilbagelænet.

Henrik Gregersen og Sisi Nielsen, Strib:

Foto: Mette Mørk

- Det er første gang, vi er med. De andre år er vi bare gået forbi, men i dag havde vi noget, vi skulle ordne i byen, og så ville vi lige kigge, hvad det var for noget. Så nu har vi fået noget at spise og en øl og en sodavand.

- Vi hører egentlig ikke så meget jazz, men det er faktisk hyggeligt - især så vejret er så godt. Jeg (Sisi Nielsen) er ikke sikker på, vi ville komme, hvis det regnede.

Heidi Jørgensen og Ninna Jensen, Middelfart:

Foto: Mette Mørk

- Vi er altid med til jazzfestival. Vi har været med længere, end vi kan huske. Vi er ærke-Middelfartere, kan man vist godt kalde os. Vi elsker Middelfart. Vi er her for stemningen og den gammeldags jazz, som det, der lige er blevet spillet (Odense Banden).

- Vi er gamle naboer, og vi mødes tit til gåture eller her på Torvet, selvom vi ikke bor ved siden af hinanden længere. Vi skal jo ud og have noget luft alligevel.

Hanne og Poul Hermansen, Middelfart:

Foto: Mette Mørk

- Vi har været med i rigtig mange år, hvor mange har vi ikke styr på - men det er mange.

- Stemningen er altid dejlig, og musikken er god. Og i år er vejret også rigtig godt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce