Annonce
Middelfart

Middelfart VVS konkurs igen

- Det kan godt være, jeg har tegnet firmaet udad til, men det er ikke mig, der ejer det. Jeg har blot stillet min autorisation til rådighed og været ansat som lønmodtager, fortæller Jan Egeberg efter konkursen hos Middelfart VVS Service ApS. Arkivfoto

Den daglige leder Jan Egeberg forklarer lukningen med manglende betalinger fra kunderne.

Middelfart: To år efter, at Middelfarts autoriserede VVS-installatør Jan Egeberg valgte at kaste håndklædet og selv begære sin daværende forretning Middelfart VVS A/S konkurs, er den gal igen. For nu er også selskabet Middelfart VVS Service ApS, der købte resterne af konkursboet i 2015 og ansatte Jan Egeberg som daglig leder, gået konkurs.

Igen sker det med Skat som største kreditor og den, som har begæret anpartselskabet konkurs.

Konkursen blev erklæret ved Skifteretten i Odense den 2. august.

Kurator Morten Elbrønd fra Focus Advokater i Odense var fredag i Middelfart for at besigtige boet på Bogensevej 11, hvor Middelfart VVS Service både som aktieselskab og senest som anpartselskab har haft værksted og lager. Han har ikke mange kommentarer til lukningen.

- Det ser ud, som om firmaet har en del penge til gode hos flere kunder, men det har også et skyldigt beløb til Skat, som det ikke har kunnet betale. Hvor stort det er, vil jeg ikke oplyse, siger Morten Elbrønd, der fortællerr, at der var to ansatte tilbage til sidst.

Annonce

Lidt mere meddelsom er Jan Egeberg, da Fyens Stiftstidende fanger ham på telefonen i Spanien, hvor han er på ferie.

- Det er ikke mig, der ejer Middelfart VVS Service ApS. Jeg har hele tiden blot stillet min autorisation tilrådighed og været ansat som almindelig lønmodtager og har intet haft med regnskaberne at gøre. Men jeg er da ked af på ejernes vegne, at det er endt, som det er, siger Jan Egeberg.

Han forklarer konkursen med kunder, der ikke har betalt deres regninger.

- Det handler vel om fem større kunder, som vi har en halv million kroner til gode hos, det er rigtig ærgerligt, siger Jan Egeberg, der blev fyret kort før konkursen.

Han oplyser, at den anden medarbejder har fået sin løn, selv om firmaet mangler at betale A-skat, arbejdsmarkedsbidrag og moms.

Jan Egeberg ønsker ikke at oplyse til avisen, hvem der ejer firmaet.

Ifølge CVR-registret ejes Middelfart VVS Service ApS af Jens Bolet på Ny Møllevej i Middelfart. En søgning på internettet fortæller, at han også står bag firmaet Jens Lyn Transport.

Det er ikke lykkedes avisen at få kontakt til Jens Bolet.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce