Annonce
Middelfart

Middelfart VVS konkurs igen

- Det kan godt være, jeg har tegnet firmaet udad til, men det er ikke mig, der ejer det. Jeg har blot stillet min autorisation til rådighed og været ansat som lønmodtager, fortæller Jan Egeberg efter konkursen hos Middelfart VVS Service ApS. Arkivfoto

Den daglige leder Jan Egeberg forklarer lukningen med manglende betalinger fra kunderne.

Middelfart: To år efter, at Middelfarts autoriserede VVS-installatør Jan Egeberg valgte at kaste håndklædet og selv begære sin daværende forretning Middelfart VVS A/S konkurs, er den gal igen. For nu er også selskabet Middelfart VVS Service ApS, der købte resterne af konkursboet i 2015 og ansatte Jan Egeberg som daglig leder, gået konkurs.

Igen sker det med Skat som største kreditor og den, som har begæret anpartselskabet konkurs.

Konkursen blev erklæret ved Skifteretten i Odense den 2. august.

Kurator Morten Elbrønd fra Focus Advokater i Odense var fredag i Middelfart for at besigtige boet på Bogensevej 11, hvor Middelfart VVS Service både som aktieselskab og senest som anpartselskab har haft værksted og lager. Han har ikke mange kommentarer til lukningen.

- Det ser ud, som om firmaet har en del penge til gode hos flere kunder, men det har også et skyldigt beløb til Skat, som det ikke har kunnet betale. Hvor stort det er, vil jeg ikke oplyse, siger Morten Elbrønd, der fortællerr, at der var to ansatte tilbage til sidst.

Annonce

Lidt mere meddelsom er Jan Egeberg, da Fyens Stiftstidende fanger ham på telefonen i Spanien, hvor han er på ferie.

- Det er ikke mig, der ejer Middelfart VVS Service ApS. Jeg har hele tiden blot stillet min autorisation tilrådighed og været ansat som almindelig lønmodtager og har intet haft med regnskaberne at gøre. Men jeg er da ked af på ejernes vegne, at det er endt, som det er, siger Jan Egeberg.

Han forklarer konkursen med kunder, der ikke har betalt deres regninger.

- Det handler vel om fem større kunder, som vi har en halv million kroner til gode hos, det er rigtig ærgerligt, siger Jan Egeberg, der blev fyret kort før konkursen.

Han oplyser, at den anden medarbejder har fået sin løn, selv om firmaet mangler at betale A-skat, arbejdsmarkedsbidrag og moms.

Jan Egeberg ønsker ikke at oplyse til avisen, hvem der ejer firmaet.

Ifølge CVR-registret ejes Middelfart VVS Service ApS af Jens Bolet på Ny Møllevej i Middelfart. En søgning på internettet fortæller, at han også står bag firmaet Jens Lyn Transport.

Det er ikke lykkedes avisen at få kontakt til Jens Bolet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Dommer fra arkitektkonkurrence står fast i forsvar af omstridt faaborg-bygning: Helios pirrer mine sanser

Fyn

Politiet: Giv os flere tip om Mark

Leder For abonnenter

Utroværdig optræden af to Venstre-folk

Hvis man vil være en troværdig politiker, skal man gøre mere end at udstede nogle hastige løfter for at tækkes pressen og vælgerne. Man skal også sikre sig, at de løfter, man udsteder, bliver omsat til faktisk, praktisk virkelighed. Derfor er der grundlag for at se endog ganske kritisk på to Venstre-politikere, Bo Libergren og Herdis Hanghøi, og deres optræden i en konkret sag fra Faaborg-Midtfyn Kommune. Sagen, som er blevet beskrevet i avisen flere gange, senest i mandagsavisen, handler om en ung kvinde, der lider af muskelsvind. Kvinden havde allerede for et halvt år siden et hjælpemiddel, et såkaldt vippeleje, der var så nedslidt, at det kun var delvist funktionsdygtigt, hvilket i længden kan blive invaliderende for kvinden. Imidlertid var kommunen og regionen endt i en strid om, hvem der skulle betale de cirka 30.000 kroner, som et nyt vippeleje koster - selvom loven fastslår, at kvinden burde have haft sit hjælpemiddel uden yderligere diskussion. Det var en pinlig sag for både Faaborg-Midtfyn Kommune og for Region Syddanmark, og derfor lovede både Bo Libergren og Herdis Hanghøi, at de ville sørge for, at den 21-årige Mai-Britt Knudsen fik et nyt vippeleje, så hun også fremover kan træne sine muskler og dermed stå på sine egne ben. Det er imidlertid ikke sket. Og derfor fremstår begge Venstre-folks løfter som utroværdige. Det var godt, at de to Venstre-folk i sin tid var så hurtige til at kræve handling, for det viser, at de to engagerer sig oprigtigt i borgernes problemer. Det er til gengæld virkelig skidt, at Mai-Britt Knudsen ikke har fået sit hjælpemiddel nu, hvor der er gået et halvt år. I Danmark har vi gennemgående dygtige og sanddru politikere, som er langt mere ordholdende, end man kan få indtryk af, når man følger den offentlige debat, ikke mindst debatten på de sociale medier. Derfor vil det være klogt, at Libergren og Hanghøi får løst sagen. Altså: Løst den rigtigt. Og ikke blot løst den ved at afgive endnu et løfte. Alt andet vil være utroværdigt.

Fyn

Flertal vil skrotte succesfuld hjertestop-ordning: Peger i stedet på gratis alternativ

Annonce