Annonce
Middelfart

Middelfart VVS konkurs igen

- Det kan godt være, jeg har tegnet firmaet udad til, men det er ikke mig, der ejer det. Jeg har blot stillet min autorisation til rådighed og været ansat som lønmodtager, fortæller Jan Egeberg efter konkursen hos Middelfart VVS Service ApS. Arkivfoto

Den daglige leder Jan Egeberg forklarer lukningen med manglende betalinger fra kunderne.

Middelfart: To år efter, at Middelfarts autoriserede VVS-installatør Jan Egeberg valgte at kaste håndklædet og selv begære sin daværende forretning Middelfart VVS A/S konkurs, er den gal igen. For nu er også selskabet Middelfart VVS Service ApS, der købte resterne af konkursboet i 2015 og ansatte Jan Egeberg som daglig leder, gået konkurs.

Igen sker det med Skat som største kreditor og den, som har begæret anpartselskabet konkurs.

Konkursen blev erklæret ved Skifteretten i Odense den 2. august.

Kurator Morten Elbrønd fra Focus Advokater i Odense var fredag i Middelfart for at besigtige boet på Bogensevej 11, hvor Middelfart VVS Service både som aktieselskab og senest som anpartselskab har haft værksted og lager. Han har ikke mange kommentarer til lukningen.

- Det ser ud, som om firmaet har en del penge til gode hos flere kunder, men det har også et skyldigt beløb til Skat, som det ikke har kunnet betale. Hvor stort det er, vil jeg ikke oplyse, siger Morten Elbrønd, der fortællerr, at der var to ansatte tilbage til sidst.

Annonce

Lidt mere meddelsom er Jan Egeberg, da Fyens Stiftstidende fanger ham på telefonen i Spanien, hvor han er på ferie.

- Det er ikke mig, der ejer Middelfart VVS Service ApS. Jeg har hele tiden blot stillet min autorisation tilrådighed og været ansat som almindelig lønmodtager og har intet haft med regnskaberne at gøre. Men jeg er da ked af på ejernes vegne, at det er endt, som det er, siger Jan Egeberg.

Han forklarer konkursen med kunder, der ikke har betalt deres regninger.

- Det handler vel om fem større kunder, som vi har en halv million kroner til gode hos, det er rigtig ærgerligt, siger Jan Egeberg, der blev fyret kort før konkursen.

Han oplyser, at den anden medarbejder har fået sin løn, selv om firmaet mangler at betale A-skat, arbejdsmarkedsbidrag og moms.

Jan Egeberg ønsker ikke at oplyse til avisen, hvem der ejer firmaet.

Ifølge CVR-registret ejes Middelfart VVS Service ApS af Jens Bolet på Ny Møllevej i Middelfart. En søgning på internettet fortæller, at han også står bag firmaet Jens Lyn Transport.

Det er ikke lykkedes avisen at få kontakt til Jens Bolet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense For abonnenter

Testkørsler på vej: På én strækning især vil der snart køre letbanetog

Annonce