Annonce
Middelfart

Middelfart Turistforening fyrer turistchef efter blot et år

Trine Lai begyndte i stillingen som turistchef i april 2019, hvor hun tog over fra Anette Werenskiold. Foto: Peter Leth-Larsen
Foreningen forventer snart at kunne præsentere en afløser for Trine Lai, som er blevet afskediget efter lidt mere end et år på posten.
Annonce

Nordvestfyn: Middelfart Turistforening har valgt at sige farvel til turistchef Trine Lai, der har haft stillingen i lidt over et år.

Ifølge en pressemeddelelse skyldes det, at der er behov for at finde "en anden profil".

Middelfart Turistforening og Middelfart Kommune har gennem de seneste måneder arbejdet sammen for at skabe nye rammer for en samlet og koordineret indsats for turismen.

Det indebærer blandt andet det nye medlemskab af Destination Fyn og samlingen af alle turismeaktiviteterne- og ressourcerne i VisitMiddelfart, Destination Lillebælt og Meeting Lillebælt i en organisation med én bestyrelse og én medarbejderstab.

Derudover er samarbejdet med Fredericia Kommune om turismen ved Lillebælt fornyet, og der er udarbejdet en ny turismestrategi for de kommende år.

Turismen er et hovederhverv i Middelfart Kommune, og coronapandemiens store indvirkning på samfunds- og erhvervsøkonomien betyder, at der er behov for en fornyet prioritering, lyder forklaringen i pressemeddelelsen.

Middelfart Turistforening takker Trine Lai for den ihærdige indsats, hun har gjort gennem det seneste år. Der er skabt et godt grundlag, der nu skal bygges videre på, lyder det desuden.

Bestyrelsen for Middelfart Turistforening forventer snart at kunne præsentere en ny turistchef.

Fyens Stiftstidende har været i kontakt med Trine Lai, der dog ikke har yderligere kommentarer til pressemeddelelsen.

Avisen ville gerne have stillet nogle spørgsmål til foreningens formand Vibeke Stentoft, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn For abonnenter

Beskylder søfartsmuseum for at være uprofessionelt: Brug Facebook til at formidle historie - ikke private holdninger

Annonce