Annonce
Sport

Middelfart-træner ser frem til ikke at være topfavorit: - Det bliver godt for spillerne

Jens Letort ser det som en god ting, at Middelfart ikke er topfavorit i den stærke 2. division i næste sæson. Foto: Ole Nielsen
I næste sæson skal Middelfart spille med i en stærk 2. division. Her ser cheftræner Jens Letort ikke sit hold som topfavorit, og det er ifølge træneren kun en god ting.

FODBOLD: På sidste spilledag klarede Middelfart frisag og sikrede sig en tur i 2. division næste sæson.

Det kom efter en spøjs sæson, hvor kun 2.-6.-pladsen ville forblive i den tredjebedste række. 7.-10-pladsen skal en tur i den nye række i danske divisioner - 3. division - og den fiasko undgik den ambitiøse klub ved at ende på fjerdepladsen.

I næste sæson venter så en national række, der kommer til at have samme struktur som Superligaen med 12 hold. Her kommer nordvestfynboerne til at møde stor modstand, hvor blandt andet de to nedrykkere fra 1. division, Skive og Kolding, står på menuen.

Annonce

Det ser Middelfart-cheftræner Jens Letort som en god ting.

- Noget af det, der er godt i forhold til næste sæson, er, at Middelfart ikke kommer til at være topfavorit. Det bliver en sindssygt stærk række med blandt andet Skive, Kolding, B93 og HIK, siger træneren til Sport Fyn.

- For en gangs skyld kan Middelfart få lidt ro og sige, at det er fedt at spille uafgjort på udebane, så vi ikke hele tiden har det pres på os. Det tror jeg, bliver rigtig godt for spillerne.

Generationsskifte

Frem mod næste sæson sker der ændringer i truppen. De fire rutinerede kræfter i anfører Casper Johansen, viceanfører Niclas Vemmelund, Emil Lyng og Simon Smidt er alle fortid i Middelfart, efter de alle fire har valgt at lægge støvlerne på hylden.

- Udover de fire sagde vi også farvel til Kim Elgaard og Nikolaj Hagelskjær i vinters, så det er de seks ældste og mest rutinerede, vi har fjernet. Så vi har selvfølgelig en kæmpe opgave med at få bygget et nyt hold op, siger Letort.

Følgende 12 hold er i 2. division næste sæson: Aarhus Fremad, AB, B93, Brabrand, FA 2000, HIK, Hillerød, Kolding, Middelfart, Næstved, Skive og Thisted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Måtte fyre medarbejder, da plejehjem fik forbud mod at handle i Brugsen: Nu tager brugsuddeler hatten af for politikerne

Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce