Annonce
Sport

Middelfart starter træningen mandag: - Der går nok en uge, før touchet er tilbage, siger anfører

Casper Johansen er anfører i Middelfart og farlig foran mål. Her ses han i aktion mod nordjyske Vejgaard. Arkivfoto: Christen Seerup
Holdet skal forberede sig på seks kampe i 2. divisionens oprykningsspil. Oprykning bliver svært, men anfører, Casper Johansen, glæder sig til at se holdkammeraterne igen og spille mod Helsingør.
Annonce

Fodbold: Middelfart Boldklub starter træningen igen mandag efter to og en halv måneders ufrivillige pause. Holdets anfører, Casper Johansen, har brugt pausen på at være sammen med sin datter og tænke over næste skridt i livet. Han er ikke færdig med fodbolden endnu og ser frem til at starte træningen.

- Jeg glæder mig til at se alle drengene igen. Når man har været adskilt fra den gruppe, man har brugt så meget tid med, så savner man dem sgu. Det der med at se dem på træningsbanen og lave sjov igen, det glæder mig jeg sindssygt meget til.

Anføreren bor i Vejle og har haft muligheden for holde træningen ved lige der.

- Jeg bor lige ved siden af idrætshøjskolen, og deres kunstbane havde stadig åbent den første uge eller to, som jeg kunne løbe og træne på. Men det er svært at lave de samme ting, som man gør til træning, ligegyldigt hvor meget man løber, og det bliver jo heller ikke til fem gange om ugen, som det gør normalt, siger Casper Johansen og supplerer med, at han forventer, at den lange pause kan ses på niveauet, når spillerne møder til træning mandag:

- Vi har aldrig været en hel trup, der har været så længe væk fra fodbolden, så der går nok en uges tid, inden touchet er tilbage. Jeg forventer ikke, at det ser ud som før pausen.

Nogle gange kan det være sundt at få noget tid til at tænke over, der skal ske, når det ikke er fodbold mere. Nu er jeg jo ved at være oppe i årene.

Casper Johansen, anfører i Middelfart Boldklub

Annonce

Optimistisk at tro på oprykning

Middelfart ligger nummer to i 2. division gruppe 2, som føres af Aarhus Fremad. De parres nu med de bedste i gruppe 1, som føres af Helsingør. Casper Johansen har svært ved at forestille sig fynboerne rykke op.

- Man skal nok være meget stor optimist, hvis man tror, man kan hente 13 point på modstanderen, når der kun er 18 at spille om. Det er to hold, der skal dumme sig en del gange, før vi kommer i spil til det.

I stedet vil Middelfart-angriberen bruge kampene på at forberede sig til næste sæson.

- Det er fint at få seks kampe, hvor man kan spille med en ny træner, som vi ikke rigtigt nåede i det forår, vi skulle have haft. Det er bare altid sjovere at spille om point.

Middelfart skal nu spille mod mod hold fra den anden pulje, og der er særligt en modstander, Casper Johansen glæder sig til at møde.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at se niveauet på Helsingør. Det er egentlig det, jeg har tænkt mest over. Både tabellen og spillermateriale viser, at det er rækkens klart stærkeste hold.

Annonce

Har tænkt over fremtiden

Casper Johansen har ikke kedet sig i pausen. Han har fået tid til ting, han ellers ikke ville have.

- Min kæreste er sygeplejersker, så hun har været på arbejde, og så har min datters vuggestue haft lukket, så jeg har haft to måneder med hende, og det har været mega fedt. Det havde jeg ikke fået ellers.

- Nogle gange kan det være sundt at få noget tid til at tænke over, der skal ske, når det ikke er fodbold mere. Nu er jeg jo ved at være oppe i årene.

- Er det noget, du har fundet en afklaring omkring?

- Jeg har fundet ud af, at der skal ske et eller andet, så man ikke ryger ned i et sort hul, den dag man ikke spiller fodbold mere. Nu har jeg ikke lavet andet i 14 år, så det der med at planlægge næste skridt har fyldt meget de seneste to måneder. Det har været meget fint, så har man ikke tænkt så meget over det savn til fodbolden, som man måske ellers kunne lide rigtig meget, siger anføreren og tilføjer:

- Jeg har så fundet ud af, at jeg slet ikke er klar til at stoppe med at spille fodbold, fordi der selvfølgelig har været et kæmpe savn. Jeg bliver 32 til sommer og har kontrakt til sommeren 2021, så man kunne måske bruge perioden til at sige "Jeg skal sgu ikke spille længere end det", men jeg har også brugt tiden på at finde ud af, at jeg slet ikke er klar til at stoppe om et år.

2. division genoptages senest 17. juni og er afsluttes 5. juli.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Kirsebærfestival og aftenkoncerter: Boliger til 5-10 mio. kr. får ikke særstatus

Kerteminde

At blive voksen

Odense

Politichef om drabssagen fra Egeparken: - Det er for tidligt for os at melde ud, hvad der præcis er sket

Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

Annonce