Annonce
Middelfart

Middelfart Sparekasse søger kandidater til repræsentantskabet

Administrerende direktør i Middelfart Sparekasse opfordrer alle interesserede til at stille op til repræsentantskabsvalget i foråret 2021. Pr-foto: Christian Bang
Annonce

Middelfart: I foråret 2021 er der valg til Middelfart Sparekasses repræsentantskab, og derfor søges der allerede nu kandidater.

Det bliver samtidig et større repræsentantskab, da det udvides fra 38 til 50 medlemmer. 16 af disse skal findes på Fyn.

- Sparekassen er vokset i mange år, uden at antallet af medlemmer i repræsentantskabet har ændret sig. Det gør vi noget ved nu, og jeg ser frem til at få et endnu stærkere repræsentantskab, når antallet af medlemmer stiger fra 38 til 50, skriver administrerende direktør i Middelfart Sparekasse Martin Baltser i en pressemeddelelse.

Repræsentantskabet har nogle formelle pligter som at godkende regnskabet og at vælge bestyrelsen. Derudover er organet kundernes talerør over for ledelse og bestyrelse, forklarer Martin Baltser i pressemeddelelsen og håber at se mange kandidater til foråret.

- Det er vigtigt, at vi har et bredt udsnit af vores kunder repræsenteret, så vi opfordrer alle interesserede til at stille op, skriver Martin Baltser i pressemeddelelsen.

Man kan melde sig som kandidat på www.midspar.dk/kandidat, hvor man også kan læse mere om de formelle krav for at komme i betragtning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Sundhedshus på giftig grund

Udland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Erhverv For abonnenter

Lukkede fabrik i Ringe: Nu tjener fynsk kæmpe koncern penge igen

Annonce