Annonce
Middelfart

Middelfart Sparekasse kåret til Europas tredje-bedste arbejdsplads

Direktør for Middelfart Sparekasse Martin Baltser kan nu både bryste sig af at stå i spidsen for Danmarks bedste og Europas tredje bedste arbejdsplads. I hvert fald ud fra den undersøgelse, som rådgivnings- og analyseorganisationen Great Place to Work har lavet. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Blandt de virksomheder, der betaler for at være med i konkurrencen, kårer rådgivnings- og analyseorganisationen Great Place to Work hvert år Europas bedste arbejdspladser. Torsdag aften kom Middelfart Sparekasse i top tre i kategorien mellemstore v

Annonce

Middelfart: Målt på arbejdsglæde og trivsel er Middelfart Sparekasse Europas tredje bedste arbejdsplads.

Den anerkendelse er rådgivnings- og analyseorganisationen Great Place to Work kommet frem til. Mod at man som virksomhed betaler for at være med i konkurrencen, kårer Great Place to Work hvert år Europas bedste arbejdspladser, og torsdag aften i Paris kom den fynske sparekasse i top tre i kategorien mellemstore virksomheder.

Placeringen bygger på en undersøgelse blandt 2340 virksomheder i 19 europæiske lande.

Det er 15. år i træk, at Middelfart Sparekasse er på listen over Europas bedste arbejdspladser. Og fire gange, senest i november 2016, er virksomheden udnævnt til Danmarks bedste arbejdsplads.

Samtidig er pengeinstituttet i markant vækst med en årlig nettokundetilgang på 10 procent og et rekordoverskud i 2016 på 112 millioner kroner.

Annonce

Opstemt direktør

Middelfart Sparekasses direktør Martin Baltser mener, at tilfredshed og arbejdsglæde blandt medarbejderne har stor betydning.

- Vi har arbejdet med medarbejdertilfredshed og arbejdsglæde i over 25 år. Vi vil gerne være en god arbejdsplads, men vi tror også på, at det gør en forskel for kunderne. Vores vision er "bedst til kunder", og kunderne kan godt fornemme stemningen på en arbejdsplads. For os handler det at drive virksomhed om meget andet end bundlinjen. Det handler blandt andet om at give tilbage til de lokalsamfund, vi er en del af. Hvert år giver vi mindst 7,5 millioner kroner til foreninger og organisationer. For medarbejderne giver det stolthed over deres arbejdsplads - og de kan se en større mening med at gå på arbejde, siger Martin Baltser.

Som fundament til at deltage i konkurrencen udfyldte medarbejderne i Middelfart Sparekasse et omfattende spørgeskema, hvor de anonymt evaluerede graden af tillid, stolthed og fællesskab på arbejdspladsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Pfizer reducerer vaccineleveringer: Fabrik skal opgraderes

Annonce