Annonce
Sport

Middelfart solidt på førstepladsen

Nicolai Johansen (t.v.) scorede til 1-0 for Middelfart mod Jammerbugt FC. Foto: Jens Wognsen

Hjemmesejr på 2-1 over Jammerbugt og nederlag til Frem betyder, at Middelfart er tæt på at have sikret sig førstepladsen i 2. divisions nedrykningsspil.

Annonce

Fodbold: Middelfart er tæt ved at have opfyldt forårets mål om at ende øverst i tabellen i nedrykningsspillet i 2. division. Middelfart vandt torsdag aften 2-1 hjemme over Jammerbugt FC, og da Frem samtidig tabte 2-0 i Odder, har Middelfart så godt som sikret sig førstepladsen. Med tre runder igen har Middelfart på førstepladsen et forspring på ni point ned til Frem, og Middelfarts målscore er ni mål bedre.

De to hold mødes i øvrigt i næste runde på mandag i Valby Idrætspark, så her kan Middelfart ved at tage point endegyldigt sikre sig førstepladsen.

Middelfarts første mål mod Jammerbugt kom lige før pausen, sat ind af Nicolai Johansen efter et godt gennemspillet angreb.

Fire minutter efter pausen øgede Kristoffer Gjettermann til 2-0, da han sparkede bolden ind efter et angreb, han selv havde indledt ved at erobre bolden med en hovedstødsduel i eget felt, hvorpå bolden blev spillet op gennem banen.

- Det er ikke så tit, man ser den slags, roste Middelfarts træner, Jan Vingaard, der ellers kunne finde plads til forbedringer hos sit mandskab.

- Det var en af forårets dårligste indsatser. Vi havde for mange fejl og koncentrationssvigt. Men vi havde en del chancer, og det er fortjent nok, at vi vinder, sagde Jan Vingaard.

I slutfasen reducerede Michael Byskov til 2-1 for Jammerbugt.

- Vi forærede dem målet, da vi spillede bolden ud fra eget felt og mistede bolden, sagde Jan Vingaard.

Det var første gang i fire kampe, at Middelfart lukkede mål ind.

Men sejren kom trods alt i hus, og Middelfart slap fra kampen uden skader.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce