Annonce
Sport

Middelfart smed point mod AB

Middelfarts Casper Johansen scorede sit tredje sæsonmål, da Middelfart lørdag spillede 1-1 med AB. Arkivfoto: Yilmaz Polat.
Middelfarts rutinerede målræv Casper Johansen scorede igen, da klubben måtte nøjes med 1-1 mod AB

Fodbold: Der var nok engang grus i maskineriet for Middelfart Boldklub, da de lørdag spillede 1-1 med AB.

Dannebrog vajede, solen bagte uforstyrret fra en åben himmel, tilskuerne var klar med mad og drikke, men der manglede noget.

Det var nemlig ikke lykkedes for alle spillere og trænere at være klar til klokken 14.00 på Middelfart Stadion.

For ligesom mange andre danskere lørdag var ramt af, at en lastbil tidligt lørdag væltede på motorvejen nær Middelfart, så blev 2. divisions kampen mellem Middelfart og AB således også.

Den jyske gren af Middelfarts spillertrup, heriblandt navne som Casper Johansen, Kim Elgaard og Martin Conley, samt cheftræner Jes Bekke sad nemlig fanget i trafikken på den jyske side af Lillebæltsbroen kort før, at kampen skulle fløjtes op.

Det betød, at spillerne med Jes Bekke i spidsen måtte gå over Den Gamle Lillebæltsbro, hvorfor kampen først blev sparket i gang klokken 15.00.

Annonce

MIDDELFART-AB 1-1 (0-1)

2. division pulje 2

Mål:0-1 Yonas Nielsen (31) med en afslutning op i nettaget, 1-1 Casper Johansen (69) efter flot sammenspil med Kim Elgaard.

Advarsler: Kim Elgaard, Middelfart. Oussama Djafer-Bey, AB. Nikolaj Hagelskjær, Middelfart. Yonas Nielsen, AB. Daniel Warmbach, AB. Philip Oslev, AB.

Middelfarts hold: Casper Radza - Nikolaj Hagelskjær, Niclas Vemmelund, Kristoffer Gjettermann, Peter Jul Nielsen - Peter Dahl Kristensen, Lasse Thomsen, Martin Conley( 60. Esben Petersen), Kim Elgaard - Casper Johansen, Kristian Weber( 52. Søren Andreasen).

Bedste spiller: Lasse Thomsen, Middelfart.

Dommer: Jonas Bøgelund - dømte en fin kamp med en klar linje.

Tilskuere: 290

Næste kamp Lørdag 31. august klokken 14.00 mod FC Sydvest i Tønder.

Anføreren reddede point

Om det var den usædvanlige optakt til kampen, der gjorde, at Middelfart ikke sad på kampen, som mange forventede, vides ikke.

Men sikkert var det, at spillerne fra Middelfart ikke fulgte holdets 'gameplan' fra start.

For selvom Middelfart sad på bolden i en søvnig start, så lykkedes det ikke Middelfart at producere nogle nævneværdige chancer, før der var spillet 24 minutter.

Her var det Nicolaj Hagelskjær, der efter et flot gennemspil i højresiden, sendte bolden snært forbi fjerneste hjørne.

Det var som om, at Hagelskjærs forsøg satte gang i de to hold, som begge blæste til angreb ad deres respektive højrekanter.

Derfor havde banens to venstre backs det også svært, hvilket også ledte til kampens første mål.

Efter en fin dribletur for AB's Emil Mygind, lagde den unge offensive spiller bolden ind til Yonas Nielsen, der let vendte af på Middelfart-forsvaret og gjorde det til 1-0 til gæsterne fra Gladsaxe i det 31. minut.

1-0 var også resultatet ved pausen, men i anden halvleg var det et tydeligt forvandlet Middelfart-hold.

Vestfynboerne spillede hurtigere fodbold, der også begyndte at kaste flere store chancer af sig.

Det kulminerede i kampens 69. minut, hvor Middelfart-anføreren, Casper Johansen, bragte balance i regnskabet med sin scoring til 1-1, efter den rutinerede angriber havde broderet sig igennem AB-defensiven sammen med Kim Elgaard.

For langsomt spil

Kampen endte derfor 1-1, hvilket Middelfart-træneren ikke var helt tilfreds med, selvom dagens modstander hed AB.

- AB har ikke tabt en kamp endnu, så det er bestemt ikke noget dårligt hold. Men vi spiller ikke vores bedste fodbold i første halvleg, hvor vi tydeligt spiller for langsomt, siger Jes Bekke.

Jes Bekke grinte lidt af den spøjse optakt til dagens kamp, og selvom den ambitiøse klub smider point for anden gang i sæsonen, så ligger Middelfart-chefen ikke søvnløs.

- Man kan sige det sådan, at vi er startet spillemæssigt fint, men resultaterne har ikke været der. Vi skulle aldrig havde tabt mod Vejgaard, og vi kunne også sagtens have vundet i dag, siger Jes Bekke.

Middelfarts næste kamp er lørdag 31. august, hvor klubben skal en tur til Tønder, hvor FC Sydvest venter.

Navne fra Adlerhusvej

Opvarmningen blev lidt længere for en række Middelfart-spillere, inden lørdagens kamp mod AB.

Casper Johansen, Nikolaj Hagelskjær, Martin Conley, Rasmus Fink, Niclas Nymand samt cheftræner Jes Bekke måtte alle stille bilerne i Jylland, gå over Den Gamle Lillebæltsbro, hvor de på Fyn blev samlet op og kørt til Middelfart Stadion.

Derfor måtte kampens dommer Jonas Bøgelund vælge at skyde kampen en time, så Middelfart-truppen kunne være klar til kampen mod AB, som havde et par tidligere Brøndby-talenter med i form af Nichlas Rohde og Tobias Noer.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1969: Cafeteria i Mageløs brændte - men gæsterne blev siddende

1994 Nu er der mulighed for at få en garanteret medicinfri flæskesteg på julebordet. Som den første forretning i Odense har Kvickly i Dalum fået en statsautoriseret godkendelse til at sælge ferskt økologisk grisekød. Slagtermester Søren Nielsen i Kvickly siger, at grisene med garanti aldrig har fået medicin eller mærkelige tilskudsstoffer. Vi får kødet fra den ene af to producenter i Jylland, der er statskontrollerede. Og selv bliver vi også kontrolleret i alle ender og kanter. Kødet skal håndteres for sig selv, og skal der midt på dagen skæres mere, skal værktøjet renses, hvis det i mellemtiden har været brugt til andet grisekød. Det økologiske kød koster 10 kroner mere kiloet, og Kvickly kan kun få 100 kilo om ugen. 1969 Odense Brandvæsen havde ved midnatstid besvær med at få gæsterne i cafeteriaet Go-In, Mageløs 7, til at forlade lokalet, skønt det brændte ret kraftigt i køkkenet og op gennem taget. Det måtte adskillige opfordringer til, før folk rettede sig efter brandvæsenets anvisninger. Den væsentligste grund til, at gæsterne skulle ud, var brandvæsenets kulsyretåge, der er giftig. Og kort efter, at en sådan tåge er sprøjtet ud i et rum, opstår der som følge af slukningen en kraftig røg, hvilket gæsterne ved selvsyn kunne se, da de havde forladt lokalet. Ilden opstod i nogle frituregryder og bredte sig hurtigt gennem aftræksrør til en del af tagkonstruktionen. Det skete ret betydelig skade i cafeteriaet. 1944 Der er i disse dage i København samt i Odense, Aarhus og Aalborg meget vidtgående foranstaltninger under forberedelse til indsats i det øjeblik, der eventuelt skulle opstå katastrofer af et sådant omfang, at hele bydele er i fare for at blive ødelagt af brand. Fra Statens civile Luftværn er udsendt et cirkulære til de lokale luftværnsmyndigheder, hvorefter der så hurtigt som muligt, skal træffes foranstaltninger til imødegåelse af katastrofebrand og ildstorm, et udtryk for fladebrande af en så voldsom karakter, at de kan sammenlignes med naturkatastrofer. Når Ildstorm raserer en by, opstår der en sådan ophedning af luften, at både huse og alt levende fuldstændig opsluges som i en krematorieovn.

Annonce